Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Webcamcover laten bedrukken door Webcamcovers.nl

Bij webcamcovers.nl kunt u gemakkelijk en snel uw webcam cover met logo laten bedrukken. Leuk voor bijvoorbeeld bedrijven, maar ook voor studenten en andere mensen die vaak achter de computer zitten! Wij doen niet alleen het drukken, maar leveren ook de covers zelf, dat is de service van webcamcovers.nl. 

Webcamcover laten bedrukken

Bij ons is het mogelijk om uw webcamcover te laten bedrukken met verschillende soorten afbeeldingen. Het is zelfs mogelijk om het logo van uw bedrijf op uw webcamcover te laten zetten. Wij leveren zelf de webcamcovers. Hierbij heeft u de keuze uit plastic of aluminium covers. De plastic cover is iets voordeliger, maar de aluminium versie heeft iets meer stijl. Dit is echter geheel aan u! De plastic covers leveren wij in zowel wit als zwart en de aluminium covers zijn zelfs in het oudroze te bestellen. De covers zijn super dun, waardoor u de cover gewoon kunt laten zitten wanneer u de laptop dichtklapt. 

Waarom een webcamcover?

De webcam is helaas een manier voor hackers om mee te luisteren en te kijken met mensen die hun laptop open hebben staan. Het kan voorkomen dat u bijvoorbeeld per ongeluk een virus downloadt wat meekomt met een ander bestand, of dat u een USB-stick gebruikt waar malware op staat. Hoe dan ook, soms komt het voor dat een hacker gebruik maakt van uw camera om mee te kijken met wat u allemaal doet. Zo zien zij niet alleen wat voor spullen u in huis heeft staan, maar ook wanneer u wel of niet thuis bent en wat u intypt op uw toetsenbord. Zo achterhalen zij onder andere ook wachtwoorden. Bescherm uzelf en uw privacy dus goed door een webcamcover aan te schaffen. Deze zijn gemakkelijk te installeren en vergroten uw veiligheid!

De nummer 1 in Nederland

Webcamcovers.nl is een klein bedrijf dat uw privacy serieus neemt. Wij zijn de nummer één webshop in Nederland op het gebied van webcamcovers. Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel via onze website. Bestelt u voor twaalf uur ’s middags op een werkdag, dan versturen wij uw cover nog dezelfde dag. Kijk voor meer informatie op onze website.