Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Renovaties aan huis

Al jarenlang wonnen wij in een inmiddels al een iets verouderde woning. Deze woning heeft geen problemen maar toch kan je zien dat die wat ouder is dan de woningen van nu. Zo hebben we in de afgelopen jaren al verschillende dingen moeten laten vervangen en laten herstellen. aZo was het tijd voor een nieuwe badkamer en keuken en moest er een nieuwe vloer in. Ook vloeren en muren moesten worden gerenoveerd en verbouwd. Uiteindelijk wordt de woning voor op het oog erg aangepast en vernieuwd. Daardoor lijkt het dus weer een erg vernieuwde woning terwijl het er al jarenlang stond. Ook aan de ruimte van de woning hebben we wat gedaan. Zo hebben we een dakkapel laten plaatsen door Dakkapellen Apeldoorn om ons huis een moderne look te geven maar ook om meer ruimte te creëren op de kamers. Door het schuine dak wordt dit namelijk deels afgenomen.

Rioolproblemen in onze woning

Nadat de woning bijna volledig gerenoveerd en vernieuwd was leek de woning dus erg nieuw. Toch leverde het later enkele problemen. Zo hadden we last van stank in de kelder. Hierdoor waren we ook bang voor lekkage. Lekkage kan da weer zorgen voor schimmel wat mogelijk stank kan veroorzaken. Een kapotte riolering kan ervoor zorgen dat je kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater, met alle vocht en (stank)overlast van dien. Het is dan ook belangrijk om niet alleen de veroorzaker op te sporen van deze problemen maar ook de symptomen moet je bestrijden. Dit werk kan je eigenlijk alleen overlaten aan de professionals. Snel opzoek gaan naar een ontstoppingsbedrijf in Enschede was voor ons dan ook de enige oplossing.

Rioolinspectie in onze woning

Snel maakten we een afspraak met Nijhuis Riool. Zij kwamen bij ons een rioolinspectie doen. Kijken waar het probleem zat en daarna hebben ze dit probleem zeer snel en vakkundig gerepareerd en ervoor gezorgd dat het niet snel weer zal terugkomen. Met behulp van een camera is een gedetailleerde inspectie mogelijk. De beelden van deze camera worden dan door onze deskundige ter plekke geanalyseerd, gecodeerd en geïnterpreteerd. Direct ontvang je het resultaat van deze inspectie. En word er ook gelijk hard gewerkt om de problemen op te lossen.