Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Straal naast je bruid op jullie grote dag

Dat de trouwdag om de bruid draait, betekent natuurlijk niet dat de bruidegom onzichtbaar moet zijn. Een mooi pak is essentieel voor elke man die in het huwelijksbootje stapt. Het is niet zomaar een pak wat je even koopt. Een goed passend trouwpak kiezen, kost een hoop tijd. Er is tegenwoordig ontzettend veel keus wat kleur en stof betreft. De pasvorm dient aan te sluiten bij jouw figuur. Daarnaast is het wel zo wenselijk om je trouwpak af te stemmen op de jurk (die je overigens niet hoort te zien vóór jullie grote dag). Als het goed is, trouw je maar één keer. Pak het daarom goed en grondig aan.

Veel verschillende stijlen

Veel mannen zijn helemaal geen pakkendragers. Het aanschaffen van een trouwkostuum is daarom best een mijlpaal voor veel heren. Het is in eerste instantie goed om te bedenken wat het thema en de stijl van jullie bruiloft wordt. Termen als ‘casual chic’ en ‘smart casual’ dien je op voorhand dus te ontcijferen. Zo weten jullie als bruidspaar en jullie gasten wat wel en niet aan te trekken op die ene speciale dag. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Veel mannen kiezen bijvoorbeeld voor een smoking als trouwkostuum. Dit kan natuurlijk ook, mits de dresscode ‘black tie’ is uiteraard. Daarnaast is het goed om contact op te nemen met wat bruidszaken in je buurt. Je kunt dan een afspraak inplannen en de collectie bekijken of passen. Neem niet te veel mensen mee, aangezien veel meningen niet altijd fijn zijn. Het laatste wat je wilt is dat er een conflict ontstaat.

Welk soort pak past mooi bij jouw figuur

Ook voor heren is het belangrijk om te weten wat ze wel en niet kunnen hebben qua kleding. Niet alle kleding past bij elk figuur. Zo is een jasje met zakken aan beide kanten bijvoorbeeld fijn als je lang en slank bent. Voor brede en gespierde mannen zou een sjaal-kraag smoking toch wel de beste optie zijn. Natuurlijk dien je de dresscode van je bruiloft in je achterhoofd te houden. Een smoking dragen terwijl het thema ‘casual chic’ is, is natuurlijk niet de bedoeling.

https://www.topsuits.be/casual-chic-herenkleding/