Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Producten promoten met 3D content

Bedrijven moeten zich steeds sneller aanpassen aan veranderende omgevingen en ervoor zorgen dat ze tijdig nieuwe producten lanceren. Time-to-market wordt steeds meer een kritische succesfactor en voorspeller van marktsucces.

Ook uw product en bedrijf kunnen door de vaak felle concurrentie moeilijk te spotten lijken. Als gevolg hiervan moeten bedrijven de ontwikkeling en lancering van nieuwe producten, verpakkingen en overtuigende point-of-sale-materialen versnellen. Maar dat mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en gedachte achter het concept. Het gebruik van 3D-visualisatie biedt een oplossing voor de snelle ontwikkeling van producten en verpakkingen. Bovendien kan het worden gebruikt als krachtig POS-materiaal.

Hieronder lees je meer over de voordelen van 3D content!

Het traditionele proces kost veel tijd en geld

Het traditionele proces van nieuwe productontwikkeling begint altijd met een probleem of een idee. Na de verkenningsfase worden ideeën ontwikkeld op basis van (digitale) 2D-schetsen, waarna het gedetailleerde productontwerp en mock-ups beginnen. Wanneer het product bijna af is, wordt het getest en geëvalueerd met de klant of eindgebruiker aan de hand van mock-up of verpakkingsfoto’s. Na een testronde werden het definitieve verpakkingsontwerp en diverse marketingmiddelen uitgewerkt. Dit product is in de uitverkoop en hoopt te verkopen met behulp van sales!

Of het nu nodig is of niet, het maken van mockups, verpakkingsfoto’s en productfoto’s is nog steeds een kostbaar en tijdrovend proces. Vooral bij het ontwikkelen van nieuwe productlijnen moeten tekstuele wijzigingen of ontwerpaanpassingen in de ingrediëntenlijst worden gemaakt. Want dan moet je opnieuw beginnen. Dus waarom zou je niet kiezen voor bijvoorbeeld: 3D food?

De voordelen van 3D content

Met 3D visualisatie heeft u volledige controle over het eindresultaat. Je kunt producten weergeven in elk proces of elke gewenste locatie. Je hoeft niet de ideale omgeving of situatie te creëren om een ​​foto te maken. We kunnen elke afbeelding implementeren en eenvoudig aanpassen. Denk na over verschillende versies van productmaterialen. Wil je het product anders weergeven, Dan kan dit eenvoudig gewijzigd worden in de software. Je hoeft dus geen logistiek bedrijf op te richten om zorgvuldig geselecteerde 3D food producten op de opnamelocatie af te leveren. Je hoeft niet op de juiste zon te wachten of uren bezig te zijn met het correct rangschikken en verplaatsen van verlichtingsarmaturen. Dit scheelt veel tijd, planning en kosten

Tenslotte heb je hoge kwaliteit, consistente product- en merkervaring, klaar om via elk medium met consumenten te worden gedeeld! Online verkopen zijn mogelijk via print, video en ook via e-commerce. Consumenten kunnen de echte versie van het product in de online winkel zien voordat ze een aankoop doen. Doordat het 3D-beeld 360 graden kan worden gedraaid, is het vanuit alle hoeken te bekijken, waardoor de consument het product online hetzelfde ervaart als in een fysieke supermarkt (kijken, pakken, draaien). Maak betere, meer doordachte keuzes en bespaar tijd! Kortom, met een 3D-afbeelding van uw product ziet u een hyperrealistische weergave van de werkelijkheid, kunt afstemmen op je collega’s en kun je de verkoop verhogen. Dit alles in een korte tijd! Zo beleef je alles net even wat meer!