Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Refurbished stoelen zoeken

Wanneer er nieuwe stoelen voor een kantoor aangeschaft moeten worden is het verstandig om niet meteen een dure winkel in te lopen. Kijk eerst eens goed rond. Mauron is een bedrijf waar de mooiste, tweedehands stoelen gekocht kunnen worden. De prijzen die hier gehanteerd worden liggen aanzienlijk lager dan in een winkel. Doordat de stoelen tweedehands zijn, maar zeker nog voor een tweede en misschien wel voor een derde ronde mee kunnen gaan, zijn de prijzen uitzonderlijk laag. Het assortiment wat hier te vinden is, is extreem groot. Niet alleen de mooiste bureaustoelen zijn hier te vinden, maar ook andere artikelen die op een kantoor nodig zijn. Nieuw in het assortiment is nu de rh logic bureaustoel. Dit model is geheel te verstellen en voor iedereen hierdoor een stoel om fijn om te kunnen zitten.  

Tweedehands meubelen met garantie 

De aanschaf van een kantoormeubel bij Mauron, geeft niet alleen een goed product, ook de service en garantie is top. Zo geven zij vijf jaar garantie op de nieuwe stoffering van een stoel. Voordeel is dat hierdoor geen nieuwe stoelen gekocht hoeven te worden, maar door er een andere stof op te laten maken, kan de betreffende stoel weer jaren mee. Bovendien worden alle goederen geleverd door Mauron. Mocht blijken dat iets niet goed is, dan wordt dit meteen verholpen en desgewenst omgeruild. Alles moet tot in de puntjes goed zijn. 

Een goede bureaustoel is zeker aan te raden bij lange werkdagen achter een bureau. Vooral een stoel geheel naar wens kunnen verstellen is tegenwoordig echt een must. Daarom is het model rh logic zeker aan te raden. Deze stoel heeft zoveel pluspunten, daar moet je echt een keer op gezeten hebben.

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/RH-Logic-400-zwarte-stoffering-zwart-voetkruis