Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Goede zakelijke coaching

Je werk, zeker wanneer je fulltime werkt breng je er een hoop van je tijd naar toe. Het is belangrijk dat je je in ieder geval zo goed als mogelijk voelt op je werkplek. Soms is je werkplek dan ook nog eens onderhevig aan veranderingen, zoals een reorganisatie of andere veranderingen in de structuur op je werkplek. Een beetje hulp in de vorm van zakelijke coaching van Carrièrepoort is dan natuurlijk altijd wel welkom. Lees hier meer over reorganisatie.

Een reorganisatie is iets dat de meeste mensen niet in de koude kleren gaat zitten. Vaak staat een reorganisatie toch ook synoniem aan onzekere tijden, waarin je niet zeker bent van je plek in het bedrijf en of je überhaupt wel mag blijven. Maar voor je eigen welzijn is het wellicht beter om te proberen dat soort zaken anders te benaderen. Waarom een reorganisatie niet als een kans zien?

Met de juiste zakelijke coaching kun je in ieder geval proberen het meeste uit jezelf te halen. Want zeggen ze niet altijd dat je nooit te oud bent om te leren? En in het geval van je werk geldt dit eigenlijk nog meer. Door deel te nemen aan opleidingen en trajecten, vergroot je niet alleen je persoonlijke kennis maar vergroot je ook je professionele waarde. Je hoopt natuurlijk je werkplek te kunnen behouden, maar als je er zelf voor zorgt dat je in ieder geval zoveel mogelijk kennis hebt vergaard, heb je ook je waarde vergroot voor een andere werkgever.

Blijf dus niet teveel hangen in je veilige omgeving maar probeer ook zeker eens uit je schulp te kruipen en te zoeken naar nieuwe uitdagingen en deze ook aan te gaan wanneer ze zich voor doen en jezelf continue proberen te  verbeteren om zo je waarde voor de arbeidsmarkt maar ook voor je huidige werkgever te vergroten en uit te breiden.

http://www.carrierepoort.nl