Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Ontdek de voordelen van een verstelbare Herman Miller bureaustoel

De verstelbare Herman Miller bureaustoelen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle lichaamstypen. Dankzij de verschillende aanpasbare onderdelen kan jij zelf bepalen welke houding je het fijnst vindt. Zo zorg je er snel en eenvoudig voor dat nek- en rugproblemen verleden tijd worden. Wil jij meer weten over de voordelen van een verstelbare Herman Miller bureaustoel? Lees dan verder.

Vijf verschillende modellen

Wanneer je voor een verstelbare Herman Miller bureaustoel gaat, heb je de keuze uit vijf verschillende modellen, namelijk:

  • Cosm. Dit model is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens zeer comfortabel. Dankzij het flexibele frame en de automatische Harmonic Tilt-techniek, worden al jouw bewegingen direct opgevangen. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om in een verkeerde houding te zitten.
  • Aeron. De Aeron is een wat ouder model dat helemaal geüpdatet is om te voldoen aan moderne behoeften. Het allergrootste voordeel van deze stoel is de extra ondersteuning voor de onderrug.
  • Mirra 2. De Mirra 2 is enorm luchtdoorlatend, waardoor jouw stoel nooit te warm of te koud wordt. Bovendien is de stoel op talloze manieren aan te passen, waardoor je precies zo kunt zitten als jij fijn vindt.
  • Embody. De Embody is een wat stevigere stoel die zeer ergonomisch is ontworpen. Dankzij de Pixelated Support in de rugleuning worden alle microbewegingen opgevangen en wordt jouw gewicht evenredig verdeeld over het zitvlak. Dit bevordert de bloedsomloop en concentratie.
  • Sayl. De Sayl-stoelen zijn beschikbaar in verschillende vormen. Zo kan je kiezen tussen een ontwerp met of zonder wielen, hoog of laag of zelfs stapelbaar. Dankzij de Posture Fit-lendensteun wordt de natuurlijke S-vorm van jouw lichaam behouden en raak je minder snel vermoeid.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de verstelbare Herman Miller bureaustoel op de website van Loyalbrand of neem contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.