Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Je buitenverlichting laten aanleggen door Elektricien Rotterdam 010

Het is prachtig om de tuin te verlichten om er in de avond ook van te kunnen genieten, ook zijn de lampjes in de bomen buiten leuk voor rondom de feestdagen. Het soort verlichting hangt af van uw wensen, er is erg veel keus. Om de keuze te maken welke verlichting u wilt moet u wat vragen stellen aan uzelf. Wat is de functie, hoe groot is de ruimte die gevuld moet worden en wat is het budget. 

Soorten tuinverlichting

Er zijn veel verschillende soorten verlichting met allemaal een ander doel. Met verlichting  voor decoratie kunt u meer sfeer creëren in de tuin, u kunt bijvoorbeeld een boom uitlichten of een pad van licht maken. De verlichting kan ook dienen als beveiliging, door bewegingssensoren te bevestigen komt er grootlicht voor als er iemand langsloopt. Het verlichten van een tuin kan ook nuttig zijn voor als u in de avond nog een boek wilt lezen of aan het werk wilt gaan. 

Zonne-energie

Verlichting op zonne-energie wordt steeds populairder, het is namelijk veel beter voor het milieu en de portemonnee. Op de lampen zit een zonnepaneel die overdag oplaadt, zodra het donkerder wordt gaat de verlichting aan. Doordat dit allemaal automatisch gaat is dit perfect voor sfeerverlichting in de tuin, u hoeft het zelf niet aan en uit te zetten en er is genoeg licht. Het licht is wel echt bedoeld als sfeerverlichting omdat het niet heel sterk is, het licht is niet fel genoeg om bijvoorbeeld een boek te kunnen lezen. 

Tuinverlichting uit huis 

Elektricien Rotterdam heeft veel ervaring met het aanleggen van tuinverlichting vanuit huis. Hierbij worden elektrakabels doorgetrokken en kan er verlichting worden opgehangen aan de woning. Ook voor het aanmaken van een nieuwe groep in de tuin heeft Elektricien Rotterdam genoeg kennis en middelen.