Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Het versturen van je pakketten

Tegenwoordig wordt er bij de retail gratis verzending aangeboden. Dit trekt vaak veel potentiële klanten over de streep als ze wat online willen bestellen. Gratis verzending is vaak niet altijd even rendabel en daarom kiezen een hoop bedrijven ervoor, als ze überhaupt al aan gratis verzending doen, anders dan kan het vaak vanaf een bepaald bedrag ingesteld worden. Het is echter wel belangrijk dat je ook gemakkelijk gebruik kunt maken van een retour service. Voor de bedrijven die het aanbieden is het natuurlijk belangrijk dat het niet te vaak gebeurd. Dit kan ook weer flink wat geld kosten voor het bedrijf, want als het product niet goed is dan wordt er vaak gratis retourservice aangeboden.

Voor de particulieren die wat willen verkopen is het ook heel eenvoudig om een product te verkopen. Dit kan via de verschillende 2e hands pagina’s die online te vinden zijn. Het is namelijk voor de consument ook heel eenvoudig om gebruik te maken van het versturen van een pakket. De verzendkosten pakket liggen over het algemeen niet heel hoog en is dus goed te betalen. Het is afhankelijk van hoe je het wil verzenden en wat je wil verzend. Je kunt het verzekerd verzenden tegen een prijs van ongeveer 7 euro, maar je kunt het ook verzenden met de normale post voor 3 euro.

Als je van plan bent om een pakket versturen buitenland dan kunnen de kosten wel wat hoger worden dan de hierboven genoemde kosten. Het is dan natuurlijk ook afhankelijk van wat je wil versturen en waar naar toe, want binnen Europa ben je vaak minder kwijt aan verzendkosten dan wanneer je iets buiten Europa wilt verzenden. Je moet er dan ook nog rekening mee houden dat er douane kosten bovenop kunnen komen. Hetzelfde geldt voor wanneer je iets vanuit het buitenland laat komen.

http://www.cheapcargo.com