Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Het kindvriendelijke kinderdagverblijf in Zoetermeer

Elke ouder wil een beschermende plek voor hun kind(eren). Een plek waar de kinderen veilig zijn, er goed op hen gelet wordt en zij de juiste en nodige aandacht krijgen. Het kinderdagverblijf in Zoetermeer is daarom de aangewezen plek voor uw kind(eren).  Het goede kinderdagverblijf in Zoetermeer weet precies hoe zij op de juiste en meest verantwoordelijke manier met uw kind(eren) moeten omgaan.

Een kijkje bij het kinderdagverblijf in Zoetermeer en de communicatie

U kunt altijd langskomen bij het kinderdagverblijf in Zoetermeer om een kijkje te nemen. U weet dat in welke omgeving uw kind zich zal bevinden en hoe de tantes die werkzaam zijn bij het kinderdagverblijf in Zoetermeer met uw kind(eren) zullen omgaan. Uw kind(eren) zullen zich in een veilige ruimte bevinden en in de gelegenheid gesteld worden te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en leren omgaan met andere kinderen. Het kinderdagverblijf in Zoetermeer is graag met u on contact, zodat zij u de ontwikkeling van uw kind(eren) kunnen doorgeven en u hiervan op de hoogte bent. Indien er iets is wat u aan ons zou moeten doorgeven betreffende uw kind(eren) zouden wij dat zeer op prijs stellen, zodat wij weten hoe wij daarop kunnen inspelen.

Contact en inschrijving kinderdagverblijf in Zoetermeer

Uw kind krijgt de juiste aandacht en begeleiding en uw kind wordt in de gelegenheid gesteld ontdekkingen te doen. Ook de groei en ontwikkeling van uw kind wordt in de gaten gehouden en dagelijks contact tussen u en het kinderdagverblijf in Zoetermeer. Ook het kinderdagverblijf in Zoetermeer is een tweede thuis voor uw kind, U kunt ons een e-mail sturen voor de inschrijving van uw kind(eren), maar u mag ons ook telefonisch contacten. Het kinderdagverblijf in Zoetermeer is daar voor u en uw kind(eren).