Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Geef uw interieur karakter met houten vloeren

De uitstraling van uw interieur wordt voor een belangrijk deel bepaald door de vloer die u uitkiest. Houten vloeren geven uw woning een warme en exclusieve basis. Het type vloer dat u kiest, hangt helemaal af van uw persoonlijke wensen. In een gespecialiseerde vloerenwinkel kunnen ze u er alles over vertellen. Van der Heijden Vloeren is een vertrouwd adres waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. U kunt een passend advies verwachten dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke wensen. Zo weet u zeker dat het resultaat precies zo zal zijn als u het voor ogen heeft.

Kwaliteitshout met een unieke afwerking.

Parketvloeren bieden u oneindig veel mogelijkheden om uw interieur een geheel persoonlijke touch te geven. U kunt kiezen uit een scala aan kwaliteitshout en afwerkingsvormen. In deze vloerenwinkel kunt u alle mogelijkheden van dichtbij bekijken en inspiratie opdoen om erachter te komen welke houten vloeren u het meest aanspreken. Massieve houten vloeren zijn populair. Deze worden, geheel naar uw wensen, op maat gemaakt. Naast het veel gebruikte Europees Eiken heeft u keuze uit een groot aantal andere houtsoorten. Houten vloeren kunnen op vele manieren worden afgewerkt. Hierbij kunt u denken aan schuren, lakken, oliën en borstelen. Maar ook een gerookte of verouderde afwerking behoort tot de mogelijkheden. De vakmensen van Van der Heijden Vloeren vertellen u er graag meer over.

Lamelparket en laminaat is niet hetzelfde

Naast parket of een massief houten vloer, kunt u ook kiezen voor lamelparket, ook wel een multiplankvloer genoemd. Deze unieke vloer heeft een hardhouten toplaag en daarmee de uitstraling van een massief houten vloer, terwijl de onderlaag van hoogwaardig multiplex is gemaakt. Het grote voordeel van deze vloer is dat hij moeiteloos samengaat met vloerverwarming. In de showroom kunt u kennismaken met deze innovatieve vloer. Lamelparket is leverbaar in diverse maten en kan ook in een patroon worden gelegd.

De uitstraling van hout voor een vriendelijke prijs

Wilt u liever iets minder investeren, dan is de keuze van een laminaatvloer een hele goede optie. Voor een gunstige prijs heeft u de uitstraling van een echte houten vloer, zonder het onderhoud die deze met zich meebrengt. Met de juiste onderlaag geeft een laminaatvloer niet meer geluid dan een houten vloer of parketvloer. De deskundige medewerkers van de vloerenwinkel kunnen u hierbij adviseren. De basis van laminaat bestaat uit MDF met daarop een kunststof bovenlaag met geprint houtdessin. U heeft een ruime keuze uit vele kleuren en maten laminaat.