Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Beveilig je huis of bedrijf met camera’s

Een woning zonder beveiligingscamera’s (ook wel CCTV genoemd) is niet compleet. Daarbij worden camera’s met een liveconnectie naar je smartphone steeds beter betaalbaar. Daarom is dit het moment om er ook aan te beginnen. Alle woningen of kantoren waar beveiligingscamera’s hangen zijn zeer onpopulair bij de inbrekers. De inbreker van tegenwoordig houdt namelijk vooraf de woning nauwlettend in de gaten en bestudeerd de mogelijkheden om in te breken. Maar wanneer deze een of een aantal beveiligingscamera’s ziet hangen, zal deze snel uit het zicht verdwijnen. Nog voordat er enige schade aan de woning is aangedaan. De camera’s zorgen ervoor dat u met een veilig gevoel van huis kunt gaan.

Het is nu heel eenvoudig om op mobiele apparaten, zoals: tablets, iPhone en Android apparaten, de live beelden van de camera’s in full HD te ontvangen. De app die wij voor u aanraden heet VMeye+. Deze app is geheel gratis te downloaden en hiermee kunt u met het grootste gemak verbinding maken met de camera’s en vervolgens de beelden live streamen.

Eigenlijk is het grootste voordeel van de beveiliging door middel van camera’s in het algemeen is dat ze natuurlijk een afschrikkende werking hebben. Een inbreker die beveiligingscamera’s ziet hangen gaat zich al snel bedenken. Dan kiezen ze vervolgens graag een ander huis. Meestal kiezen inbrekers er dan zelfs vaak voor om ver uit te buurt te blijven, zodat ze geen kans hebben om eventueel in het zicht te zijn van andere camera’s. Dit is natuurlijk een gewenst effect.

Bewakingscamera expert is onlinecamerashop.nl Deze webshop heeft naast de bewakingscamera’s ook de benodigde recorders. Dit is de apparatuur waar de beelden op worden opgeslagen.

Er bestaan nu ook beveiligingscamera’s met een wifiverbinding. De WIFI beveiligingscamera is een draadloze camera. Dit maakt de installatie van de camera bijzonder eenvoudig. Ook zijn er dan geen draden in het zicht.