Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Voorkom oppervlakte ruwheid

Oppervlakteruwheid
In veel bedrijven is het een vervelend geheel als er bepaalde onderdelen op de werkvloer niet goed zijn afgewerkt. Oppervlakteruwheid kan voor vervelende situaties zorgen en kan er in sommige gevallen zelfs voor zorgen dat je medewerkers zich verwonden of openhalen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. De oppervlakteruwheid kunnen we gemakkelijk voor je wegsluipen zodat er een glad en net geheel achterblijft. Hierdoor is de werkplek weer een veilige omgeving en verwonden je medewerkers zich niet langer.
Waarom is oppervlakteruwheid gevaarlijk?
Als je er bij stil staat dat een bepaalde schroef of een ander onderdeel van de werkvloer nog ruw is en hier je medewerkers zich aan kunnen verwonden dan is het belangrijk om in actie te komen. Hierdoor voorkom je vervelende situaties. Als werkgever ben je immers verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer.
Als je ongelukken kan voorkomen dan moet je dit zeker doen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en kunnen verschillende soorten materialen weer helemaal glad en egaal maken. Het maakt dan niet uit om wat voor onderdeel het gaat op de werkvloer. Het is wel nodig dat dit onderdeel los wordt gekoppeld zodat we dit op onze werkplaats weer netjes kunnen polijsten. Dit kan natuurlijk ook voor producten die worden geleverd aan klanten. Als je twijfels hebt over het afwerken van de onderdelen is het altijd goed om een specialist hiernaar te laten kijken.

Oppervlakteruwheid aanpakken
De eerste stap is goed na te gaan welke onderdelen er op de werkvloer niet veilig zijn omdat het niet goed afgewerkt is. Als je merkt of voelt dat er bepaalde onderdelen zijn waardoor je medewerkers zich verwonden of je machines en apparaten niet goed werken is het verstandig om dit netjes te laten afwerken. De ruwheid van je onderdelen moet zo laag mogelijk zijn. Als het niet mogelijk is om dit zelf te doen dan nemen we dit werk graag voor je uit handen.

Voorkom oppervlakteruwheid
Niemand vindt het fijn om zich ergens aan te verwonen. Jij niet, je medewerkers niet en al helemaal niet je klanten. Zijn er oppervlaktes die niet goed zijn afgewerkt en die te ruw en te grof zijn dan helpen we je graag om dit netjes voor je af te werken. Onze specialisten zorgen ervoor dat het een net en fijn geheel wordt. Hierdoor zijn je klanten tevreden en werken je medewerkers een stuk veiliger.

https://vangeenen.nl/oppervlakteruwheid/