Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

De ideale (bureau)stoel voor verschillende momenten.

Er bestaan natuurlijk ontzettend veel stoelen. Al deze stoelen zijn gemaakt voor verschillende situaties/bezigheden. Maar welke (bureau)stoel past nu eigenlijk bij welk moment? Om u hier een goed beeld van te geven zijn de populairste stoelen en bijpassende situaties voor u op een rijtje gezet. Zo weet u zeker dat u de juiste stoel aanschaft.

De computerstoel

U bent veel bezig met het werken achter uw laptop of computer. Bijvoorbeeld met het schrijven van inspirerende teksten, het bewerken van foto’s/video’s, het bijhouden van de administratie, het doen van onderzoek, ga zo maar door. U bent op zoek naar een stoel waar u lang in kunt blijven zitten op comfortabele wijze. In dat geval is de computerstoel een echte aanrader, deze biedt erg veel comfort wanneer u veel achter de computer werkt.

Conferentiestoelen

U ontvangt grote groepen mensen. Bijvoorbeeld voor een lezing, congres of conferentie. Hierbij zitten grote groepen mensen een groot deel van de dag. Comfort is dus niet onbelangrijk aangezien het gaat om uw gasten. Ook is het handig als deze conferentiestoelen stapelbaar/inklapbaar zijn, zo kunt u de conferentiestoelen makkelijk weer opbergen wanneer de gasten er weer vandoor zijn.

Managerstoel

U werkt hard aan verschillende zaken achter uw bureau en u houdt van hoge kwaliteit. Buiten deze hoge kwaliteit houdt u ook van hoogwaardige uitstraling wanneer u aan het werk bent. Als u uzelf hierin herkent dan bent u dè persoon voor een managerstoel.

Stoelen

Receptiestoel

U brengt niet veel tijd door op uw stoel en u heeft geen enorme behoefte aan hoge kwaliteit/comfort. U houdt van een simpele stoel met vier poten en zijleuningen. Als dit voor u geldt, dan bent u de geschikte persoon voor een receptiestoel.

Vergaderstoel

U brengt veel tijd door in de vergaderruimte. Brainstormend over verschillende ideeën buigt u naar voor en achter. U houdt van stevigheid en comfort wanneer u vergadert, want op deze manier komen u en uw collega’s tot de beste plannen. Dan is de vergaderstoel helemaal uw ding.

Ergonomische bureaustoel

U heeft ontzettende last van uw rug, nek of andere lichaamsdelen. U heeft het gevoel dat deze lichamelijke klachten ontstaan omdat u veel tijd doorbrengt achter uw bureau en u heeft geen idee hoe dit op te lossen. U bent toe aan ondersteuning en een goede houding wanneer u aan het werk bent en wilt graag iets proberen om van uw klachten af te komen. De ergonomische bureaustoel kan u wellicht helpen.