Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

De beste schroeven voor u!

Bent u op zoek naar goedkope professionele torx schroeven? Koop dan Woodies Ultimate schroeven. Deze A-kwaliteit schroeven zijn van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Wij hebben een groot assortiment op voorraad en ze worden snel geleverd.

De Woodies hebben een speciale punt waardoor ze sneller in het hout “grijpen”, freesribben onder de kop zorgen ervoor dat de schroeven beter in het hout verzinken en schachtribben laten de schroeven gemakkelijker in het hout draaien, hetgeen scheuren van het hout voorkomt. Voorboren is in de meeste houtsoorten dan ook overbodig. De schroeven zijn voorzien van een extra diepe torx-indruk. In iedere doos wordt bovendien een gratis schroefbit meegeleverd, dus niet meer zoeken naar de juiste bit.

 

Grabber is ’s werelds grootste producent van gipsplaatschroeven en specifiek op de binnenafbouw gerichte schroeven. De schroeven zijn van zeer hoge kwaliteit voor diverse toepassingen. De scherpe punt en de dubbele spoed zorgen voor een supersnel indraaien. Bovendien zijn de schroeven perfect afgewerkt en zit er geen gruis in de dozen, zodat de verwerker geen metaalsplinters in vingers en handen krijgt. In elke doos Grabber wordt een gratis bit meegeleverd.

Grabber schroeven voor het bevestigen van gipskartonplaten of constructies bieden wij in verschillende uitvoeringen. De Gipsplaatschroeven met fijne draad worden gebruikt voor het bevestigen van gipsplaten op een metalstud systeem. De scherpe punt van de schroeven zorgt ervoor dat deze moeiteloos in het metaal draaien. Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 20 t/m 70mm. Voor de professional leveren wij deze van het merk Grabber ook op band.

Schroeven met grove draad worden gebruikt voor het aanbrengen van gipsplaten op een houten ondergrond, zoals op rachels, keepers, multiplex platen, etc.  Ze worden geleverd in de lengtes van 25 t/m 55mm. Ook deze schroeven zijn verkrijgbaar op band.

Voor het verbinden van zwaardere metalen profielen zijn er de framingschroeven van Grabber. Deze hebben een boorpunt een een grotere platte kop, een Waferhead.

 

https://www.bnvtools.nl/