Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom je moet lessen bij Rijschool Caland

Wanneer je je rijbewijs wilt gaan halen wil je dit natuurlijk wel doen bij de beste rijschool, je wilt namelijk zo goed mogelijk kunnen rijden en zo goed mogelijk worden voorbereid op het examen. Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Amsterdam is Rijschool Caland waar je moet wezen, hier wordt namelijk les gegeven van de hoogste kwaliteit. De kwaliteit vinden ze belangrijk zodat jij zo makkelijk en zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen, met een rijbewijs heb je namelijk veel meer vrijheid. 

Pakketten

Bij Rijschool Caland is het mogelijk om verschillende pakketten aan te schaffen, het mooie van deze pakketten is dat er voor iedereen een perfect pakket tussen ziet. Niet iedereen kan namelijk even goed rijden en sommigen hebben het ook sneller door dan anderen. Bij de pakketten staat duidelijk beschreven wat er allemaal in zit en de prijzen die daaraan hangen zijn ook scherp. 

Lessen bij Caland

Vanaf 16,5 jaar is het mogelijk om rijlessen te volgen bij Rijschool Caland, je wordt dan zo goed mogelijk klaargemaakt voor zowel het theorie- als het praktijkexamen. De rijlessen worden gegeven aan de hand van de RIS methode, dit is een methode die is ontwikkeld door het CBR. De instructeurs zijn ook speciaal opgeleid om les te kunnen geven volgens deze methode. Bij Caland hebben ze een slagingspercentage van 75%, wanneer je dit vergelijkt met het landelijk gemiddelde is dit wel 30% hoger. Wanneer je dus besluit te gaan lessen bij Caland weet je zeker dat je lest bij een goede rijschool. 

De voordelen die je hebt bij een RIS opleiding

Wanneer je je rijbewijs gaat halen volgens het RIS traject heb je veel voordelen, je wordt namelijk perfect klaargestoomd voor het zelfstandig kunnen rijden. Je krijgt hierbij bijvoorbeeld te leren hoe je een route uit moet stippelen.