Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Autofinanciering geregeld bij de autodealer in Etten-Leur

Of je nu ondernemer bent of als particulier een auto zoekt, de financiering is altijd een fikse kostenpost. Autodealer MV Motive in Etten-Leur biedt je daarom verschillende financieringsmogelijkheden zodat jij de auto kunt rijden die je nodig hebt.

Particuliere mogelijkheden bij de autodealer in Etten-Leur

Veel betalingsconstructies richten zich op de zakelijke rijder. En dat terwijl meer dan 80% van alle auto’s in Nederland gewoon privébezit zijn. In Etten-Leur pakt autodealer MV Motive het dan ook net even anders aan. Als particulier heb je de mogelijkheid om de auto die je wilt in termijnen af te betalen. Als je dat wilt krijg je persoonlijk advies over de financiering en met een rente vanaf 4,5% is dit een aantrekkelijke optie voor mensen die niet meteen een smak geld neer kunnen of willen leggen.

Financial lease voor de zakelijke rijder

In Etten-Leur zijn ze de zakelijke rijder niet vergeten. Met name startende ondernemers hebben moeite met het leasen van een auto. Dat komt omdat er meestal om jaarcijfers gevraagd wordt. Op basis daarvan wordt je kredietwaardigheid berekend. Maar als je net begint heb je die helemaal niet. De oplossing is dan financial lease. Je doet een minimale aanbetaling waarvan je de btw ook nog eens terug kunt vorderen. Vervolgens betaal je de auto af over een periode van 2 tot 5 jaar. Daarna betaal je het restbedrag. Bijkomend voordeel is de auto, in tegenstelling tot andere vormen van leasen, daarna echt van jou is.

Een goede auto vinden via de automakelaar

MV Motive werkt vanuit Etten-Leur ook landelijk als automakelaar. Als je een bepaald soort auto zoekt, of een speciale uitvoering van een model, dan gaat een specialist met meer dan 20 jaar ervaring voor je op zoek naar de beste deal. Pas wanneer er aan jou voorwaarden is voldaan krijg je een telefoontje en kun je de auto gaan bekijken. Ook wanneer je een oude auto wilt verkopen ontzorgt de autodealer in Etten-Leur je graag.

Ga langs voor een persoonlijk advies

Autodealer MV Motive in Etten-Leur is vanaf de snelweg goed bereikbaar. Een bezoekje is zeker de moeite waard wanneer je op zoek bent naar persoonlijk advies over de financiering van jouw zakelijke of particuliere auto. Wil je een keer in de avond langskomen? Geen probleem, bel even van tevoren en maak een afspraak.