Bedrijventrefpunt
Auto’s en Motoren

Rijschool in Delft met examengerichte rijlessen

Rijschool in Delft met examengerichte rijlessen

 

Rijschool Delft heeft al meer dan 11 jaar ervaring als rijschool. De rijlessen zijn volledig examengericht. Je krijgt een volledige begeleiding van A tot Z tijdens de rijlessen. Je hebt een vaste rijinstructeur. Het is belangrijk dat je een vaste rijinstructeur hebt. Anders boek je veel moeilijker vooruitgang en zal het moeilijker voor je zijn om te slagen voor je rijbewijs.

 

Waarom is het belangrijk dat een rijschool examengerichte rijlessen geeft?

Na je rijlessen ga je afrijden tijdens het rijexamen. Als je slaagt, dan krijg je je rijbewijs. Spreekt voor zich. Als je zakt, moet je weer rijlessen nemen tot je volgende rijexamen en dus meer kosten maken. Bij examengerichte rijlessen, worden de rijlessen gegeven net als tijdens het rijexamen. Je rijdt de examenroutes af en moet opdrachten doen net als tijdens het rijexamen. Hierdoor voelt het rijexamen aan als een herhaling van de lessen. Zo voel je je minder gespannen tijdens het rijexamen. Want spanning kan ervoor zorgen dat je fouten maakt. Bovendien wordt het makkelijker, omdat je het al eens hebt gedaan tijdens de rijlessen en is de kans op slagen veel hoger.

 

Flexibiliteit

Bij de meeste rijscholen moet je naar de rijschool zelf gaan om de rijlessen te kunnen volgen. Na de rijles moet je ook weer zelf naar huis gaan. Sommige rijscholen halen je netjes thuis op en zetten je ook weer netjes thuis af na de rijles. Bij Rijschool Turbodrive in Delft doen ze er nog een schepje bovenop. Je kunt op je werk opgehaald worden en thuis of op een afspraak worden afgezet. De rijschool is hier erg soepel in. Zo kun je flink wat tijd besparen en hoef je geen afspraken te verzetten, geen vrij te nemen van je werk of van je school. Ze maken het gemakkelijk voor iedereen om rijlessen te kunnen volgen. Bovendien geven ze ook rijlessen in het weekend en in de avonden. 

Niet iedereen kan het zich veroorloven om het lespakket in één keer te betalen. Ook hierin zijn ze flexibel. Je kunt je lespakket namelijk in termijnen gedeeltelijk betalen. Bovendien doen ze voor de studenten ook extra studentenkorting op de lespakketten. Ze houden overal rekening mee. 

 

Coronaproof leren rijden

Wij willen natuurlijk allemaal dat alles weer normaal wordt in ons leven net als voor de corona. De rijlessen worden volledig coronaproof gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM. Hieraan kun je ook merken dat er waarde wordt gegeven aan de veiligheid en gezondheid van de leerlingen.

 

Voordelige lespakketten

De lespakketten worden aangeboden tegen een goedkope prijs. Bovendien duren de rijlessen 90 minuten.  In het lespakket is ook een praktijkexamen inbegrepen. Tevens krijg je ook een uur rijles voor je het rijexamen ingaat. Dan ben je al opgewarmd net voor je het rijexamen in gaat. Je kunt ook gebruik maken van een gratis proefles. Tijdens de gratis proefles kun je de auto verkennen, kennis maken met je rijinstructeur en een indicatie maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Het is ook mogelijk om je lespakket zelf samen te stellen. Je hoeft bij deze dus niet meer rijlessen te nemen dat jij zelf nodig vind te hebben. Heb je juist meer rijlessen nodig dan de kant-en-klare pakketten? Dat is ook mogelijk! Wil je met spoed je rijbewijs behalen? Dan kun je ook kiezen voor een spoedcursus. Het is ook mogelijk om meerdere lessen per week te volgen. De rijopleiding is op maat bij Rijschool Delft. Je kunt er rijles krijgen voor auto, motor en voor de scooter. 

 

Rijlessen mogelijk vanaf 16.5 jaar

Het praktijkexamen wordt ieder jaar een stuk moeilijker en duurder. Je kunt al beginnen met rijlessen volgen vanaf 16.5 jaar. Het beste is om er dan ook zo snel mogelijk mee te beginnen. Jong geleerd, is ook oud gedaan. Dus er is geen reden om er nog mee te gaan wachten. 

 

In welke auto krijg je rijles?

Je hebt de keuze uit verschillende auto’s naar wens. Je kunt kiezen uit een dikke Range Rover, een strakke Mercedes, een stevige Volvo of een compacte en behendige Volkswagen. De keus ligt bij jou waar je wensen bij ligt. Je kunt voor je school opgehaald worden in een Range Rover en na de rijles jezelf afzetten op een afspraakje. Je kunt met de luxueuze auto pronken waarin je je rijlessen volgt. Denk je dat je dit niet kunt betalen? Het grappige hiervan is dat het ook nog eens betaalbaar is.

 

Wat zijn de extra highlights van Rijschool Turbodrive in Delft?

 • Volledige begeleiding van A tot Z

 • Rijlessen in de avond en in ’t weekend

 • Meerdere keren lessen per week

 • Geen wachttijden

 • Betalen in termijnen

 • Met spoed je rijbewijs halen

 • Altijd plek voor een examen

 • Tussentijdse toetsen

 • Studentenkortingen

 • Hoog slagingspercentage

 • Opfriscursus

 • Luxueuze auto’s

 • Vaste rijinstructeur

 • Gratis proefles

 • Voordelige lespakketten

 • Meer dan 11 jaar ervaring

 • Thuis opgehaald en afgezet

 • Examengerichte rijlessen

 • Flexibiliteit

 

Reden genoeg om even je aandacht hierbij neer te leggen en een kijkje te nemen. Je kunt altijd gebruik maken van een gratis proefles om je eigen ervaring te beleven. Mocht het je niet bevallen, kun je altijd ergens anders kijken. Maar nadat je een gratis proefles hebt genomen en kennis hebt gemaakt met je vriendelijke rijinstructeur en de kwaliteit van de lessen hebt ervaren in een mooie, luxe, comfortabele auto, denk ik niet dat jij nog je rijlessen ergens anders wilt gaan volgen.

 

Gerelateerde artikelen

Voordelig auto rijden

Hoe koop je een goede twedehands auto

Rijschool Rotterdam om in één keer te slagen voor je rijbewijs!