Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Prive auto leasen

Een prive auto leasen doe je via XLEasy
Je denkt er al enige tijd over na om een prive auto te gaan leasen. Wellicht merk je dat jouw eigen auto op dit moment te klein begint te worden vanwege gezinsuitbreiding en je bent daarom op zoek naar een ruimere wagen. Of je ziet behoorlijk tegen de kosten van die ene grote onderhoudsbeurt op. Wat je situatie ook is, een gloednieuwe auto kun je leasen via XLEasy. In slechts vier stappen maak je jouw aanvraag al compleet.

Een prive auto leasen in vier stappen
Een prive auto leasen in vier stappen, dat is waar je bij XLEasy verzekerd van bent. Allereerst maak je door middel van de Car Configurator op de website een persoonlijke keuze. Wil je graag een stationwagen of toch een wat kleiner model? Dankzij deze Car Configurator weet je zeker dat je een auto uitkiest die volledig op jouw wensen en jouw persoonlijke smaak aansluit. Heb je jouw voorkeur digitaal doorgegeven, dan neemt het team van XLEasy je aanvraag in behandeling. Nadat deze behandeling goed af is gerond, wordt samen met jou het contract afgesloten. En dan wacht je nog maar één ding, de motor starten van de auto waar je voorkeur naar uit gaat!

Je bent verzekerd van een goede service
Een prive auto leasen via XLEasy kent vele voordelen. Dit bedrijf is onafhankelijk en biedt hierdoor een zeer scherpe prijs. Het bedrijf is goed bereikbaar, je hebt 14 dagen bedenktijd en het bedrijf is te allen tijde eerlijk een transparant naar jou toe. Uiteraard is een haal en breng service ook geen enkel probleem. Wacht daarom niet langer met het leasen van een prive auto en bezoek de website.