Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi geldt als de nummer 1 online winkel voor VW Classic parts.

Een Kever onderstel, een gereviseerde VW Kever motor, bumpers, voorassen, stoelbekleding, remmen, velgen, een uitlaat: dit en veel meer is 24/7 te bestellen. De onderdelen die Paruzzi verkoopt, worden in de eigen werkplaats getest. Als klant ben je er dus zeker van dat je goede spullen opgestuurd krijgt.

De categorie ‘diversen’ bevat onderdelen als:

– bevestigingsmaterialen;

– onderhoudsmiddelen;

– gereedschappen;

– magazines;

– technische boeken;

– historieboeken;

– Volkswagen merchandise;

– camper en multivan;

– trekhaken.

Met camper en multivan worden onder meer de bussen 4.1955 t/m 7.1979, de T25/T3 bus en de bus Westfalia 8.1967 t/m 7.1979 bedoeld. Voor deze modellen heeft Paruzzi veel in de aanbieding. Een kleine greep: achterbank bagagereksteun, achterklep-hor inclusief montagemateriaal met rits, achterruit en rechter zijruit gordijnrail bovenzijde, aluminium tapijtbescherming schuifdeur, bekledingspaneel klemmen (10 stuks), cabine deurruit horren (per paar), caravan spiegel trillingdemper, conische ring gepolijst RVS en dak-tas voor bagagerek.

Wanneer jij als klassieke Volkswagen-bezitter graag aan je wagen sleutelt, raden we de technische artikelen aan die op www.paruzzi.com staan. Ze geven veel inzicht! Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: motor types en codes, de hef-krik, carburateur afstellen, accu diagnose en radio ontstoren. De autoradio was een van de eerste elektronische toepassingen in auto’s. Begin jaren twintig van de vorige eeuw begon de ontwikkeling. De radio werd ‘motorised radio’ genoemd. Cadillac bood als eerste auto’s met een ingebouwde radio aan. Dit Amerikaanse merk voor luxe auto’s heeft haar naam te danken aan Antoine de Lamothe, sieur de Cadillac, stichter van stad Detroit. Cadillac werd in 1902 opgericht, vanaf 1909 valt het onder General Motors. De limousine van de president van de VS is sinds jaar en dag een Cadillac. Deze auto’s zijn extreem goed beveiligd en kosten tussen de één en anderhalf miljoen dollar. De presidentiële Cadillac is bepantserd en bewapend, heeft kogelbestendige ramen en is bestand tegen chemische aanvallen. Met de run flat tires kan doorgereden worden als de banden lucht verliezen. De limo beschikt over nachtzicht en is connective met het Witte Huis en het Pentagon.

https://www.paruzzi.com/nl