Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Rijden zoals coureurs op TV

Je ziet op televisie al die coureurs racen. En stiekem begint er bij jou ook wel iets te tintelen. Elke keer dat je weer in de auto stapt denkt eraan. Eigenlijk wil je gewoon eens een keer vol uit rijden. Even niet aan die snelheid van 100 of 120 kilometer per uur houden. Even gewoon doortrappen. Naast dat vol gas rijden is het nemen van bochten ook echt een leuke uitdaging. Het rijden alsof je op een circuit bent ligt een groot aantal mensen wel.

Onverstandig om het op de Nederlandse snelwegen te doen

Toch is het hoogstens onverstandig om dit op de Nederlandse snelwegen te doen. Je brengt namelijk andere mensen in gevaar die er dan ook helemaal niet aan kunnen doen als er iets gebeurd. Dus alsjeblieft doet dat niet op de weg. Een makkelijke oplossing is het circuit. Want voor 25 euro mag je al een ronde rijden op het bekende Nordschleife Circuit. Dit ruim 20 kilometer lange circuit heeft alles in zich. Hoogte verschillen, scherpe bochten, rechte stukken en nog veel meer. Voor de echte autoliefhebber is dit genieten. Je kunt er dus gewoon met je eigen auto een ronde over maken.

Sneller optrekken en minder benzine verbruiken

Om even over je eigen auto te spreken. Het kan ook interessant zijn om deze te chiptunen. Zo zorg je er namelijk voor dat hij harder kan lopen en optrekken. Hiermee ben je dan nog sneller weg van je plek en haal je met mensen makkelijker in. Bij bijvoorbeeld chiptuning in Utrecht kun je je auto zo aflaten stellen dat hij sneller loopt. Daarnaast kun je bij chiptuning Limburg er ook voor zorgen dat je minder benzine verbruikt. Kortom, win-win.

https://www.cts-chiptuning.com/