Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Jouw glaswerk op maat bestellen? Contact Glasgigant

Jouw glaswerk op maat bestellen? Contact Glasgigant

 

Ben jij zoekende naar een glasplaat voor bijvoorbeeld de deur, schuur of raam? Dan ben je bij Glasgigant aan het juiste adres. Hier vind je namelijk niet alleen hr++ glas, maar wordt het ook speciaal voor je op maat gemaakt. Dit heeft als groot voordeel dat dit glas sterk en speciaal gehad is, waardoor het tegen een flinke stoot kan. Dit heeft ermee te maken dat het glas van Glasgigant is gehard en ook is gelaagd. Mocht er dan onverhoopt toch iets gebeuren en toch een barst ontstaan, dan  hoef je niet bang te zijn dat het glas in duizenden stukjes uiteen spat. Door de folie die over het glas wordt geplaatst, worden de stukjes namelijk keurig bij elkaar gehouden. Wel zo fijn, vind je niet?

 

Verschillende soorten glaswerk

Glaswerk is er in allerlei verschillende soorten en maten. Niet alleen voor het op maat laten maken van je glaswerk ben je bij Glasgigant aan het juiste adres, maar ook voor allerlei andere complexe vraagstukken rondom glaswerk kun je bij ze terecht. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld gelaagd of gehard glas, zodat je zelf kunt bepalen voor welke toepassing het wordt gebruikt. Kijken we naar bijvoorbeeld gelaagd glas, dan is dit een stuk steviger en dus ook vooral geschikt voor de ramen en deuren van een woning. Ook kijken naar de isolatiewaarde, is hr glas dus zeker een aanrader. Naast de ramen en deuren, zijn er nog veel meer plekken in huis waarbij glas wordt gebruikt. 

 

Glas in de badkamer

Niet alleen de ramen en deuren van de woning worden voorzien van glaswerk, maar ook ruimtes zoals de badkamer. Zo kun je dus bijvoorbeeld ook kiezen voor een glazen douchewand, glazen schappen of zelfs een tafelblad volledig van glas. Doordat het glas bij elkaar gehouden wordt loop je minder risico op verwondingen door glasscherven en vallende stukken. Ook zorgt gelaagd glas ervoor dat het glaswerk veel minder snel breekt. Het is daarom dus ook aan te raden om te kiezen voor bijvoorbeeld extra gelaagd glas. Zo voorkom je dat het glas snel breekt en je misschien wel verwondingen kunt oplopen.

 

Glas op maat

Het grote voordeel van glaswerk van Glasgigant, is dat je alles op maat kunt bestellen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf op te meten en de maten aan ze door te geven, maar verstandiger is het uiteraard om iemand langs te laten komen en dit te laten doen. Je zult namelijk niet de eerste en ook zeker niet de laatste zijn die denkt dit wel even zelf te kunnen. Zelfs een paar millimeter afwijking kan er namelijk al voor zorgen dat een raam niet kan worden geplaatst. Je kunt je dus wel voorstellen wat voor enorme ellende dit kan veroorzaken. Vooral wanneer je het raam van de voorkant van je woning wilt laten vervangen, is het niet fijn dat je er pas op het moment zelf achter komt dat het allemaal niet past. Laat het dus opmeten door een specialist en voorkom teleurstelling en een hoop ellende achteraf.