Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca Ceremonie

Laatste tijd is het echt een trend om mee te doen aan een ayahuasca ceremonie. Mensen die bijvoorbeeld zijn ziektes of problemen anders niet kunnen oplossen doen mee aan dat ceremonie. Op die manier proberen ze er achter te komen waar de probleem zit en hoe zij dit kunnen oplossen. Veel mensen zeggen ook dat het inderdaad echt helpt. Reacties zijn dus heel positief over de hele ceremonie en de gevoel die zij daarbij krijgen.

Een vriendin van mij heeft ook meegedaan, omdat zijn een stress-stoornis had en al lang ermee zat. Ze is heel gestrest door werk en drukke periode, en dat reflecteert op haar gevoel en prestaties. Ze was ook niet meer gezellig en wilde niet graag dingen doen. Na de ayahuasca ceremonie is dat veel veranderd. Ze heeft het probleem kunnen oplossen en voelt zich nu veel beter. Door haar verhaal en verhalen op internet heb ik besloten ook mee te doen aan een ceremonie met ayahuasca thee.

De ayahuasca ceremonie

De ayahuasca ceremonie heb ik gevonden bij Innerlijke reis. Bij de ontvangst is er een kennismaking met de deelnemers en begeleiders van de ceremonie. Mensen krijgen ook natuurlijk introductie en uitleg over wat er gaan gebeuren. De ceremonie zelfs wordt gehouden in een groep in een rustige, relaxte sfeer, waar je je zelf kan zijn. Daarbij krijgt elke deelnemer een matras en dekentje, zodat je comfortabel kan liggen. De ceremonie start met 2 rondes thee drinken en het duurt totaal 6 tot 8 uur.

Innerlijke reis

Innerlijke reis een bedrijf die ceremonies met ayahuasca geeft is al een tijdje bezig daarmee. De klanten zijn heel tevreden en zien echt een resultaat. De begeleiders hebben veel ervaring en weten hoe het moet. Het is dus echt een aanrader.