Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Vast, mobiel of modulair? Dit is wat jij moet weten over voetbaltribunes!

Voetbalsupporters zijn ontzettend belangrijk voor een voetbalteam. Misschien heb je weleens gehoord dat supporters “de twaalfde man” genoemd worden. Dit is niet voor niets! Het support van de mensen aan de zijlijn kunnen een team net dat extra zetje geven om het veld over te vliegen en te scoren. Voor deze belangrijke twaalfde man moet natuurlijk wel goed gezorgd worden. Laat je je supporters staan in weer en wind of geef je ze een mooie overdekte zitplaats? Voor dat laatste zit je goed bij SKOR! Alles over de verschillende voetbaltribunes lees je hier. 

 

Vaste tribunes

De vaste voetbal tribunes zijn gemaakt van aluminium. De zij- en achterkant zijn bij dit model open, maar het tribune vak is gesloten. Zo wordt een veilige constructie gecreëerd. Deze tribune heeft geen kuipstoelen, maar hardhouten planken als zitgelegenheid. De bovenste rij van de tribune heeft een rugleuning, ook bestaande uit twee hardhouten planken. De balustrade aan de zijkant van de tribune zorgt ervoor dat je niet van de tribune kunt vallen en dient ook als soort trapleuning. 

 

Mobiele tribune

Een variant op de vaste tribune is de mobiele tribune. De naam zegt het al; de tribune is te verplaatsen. Zo kan de tribune bij verschillende velden worden neergezet. Afhankelijk van bij welk team de meeste supporters verwacht worden, kan de tribune bij het veld worden neergezet. Het hoogste team heeft namelijk niet automatisch de meeste supporters! Dit model tribune is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitgelegenheid is gelijk aan die van de vaste tribune. Ook bij slechte weersomstandigheden is de tribune veilig te betreden door de looppaden van anti-slip materiaal. 

 

Modulaire tribune

Deze nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering en bestaat volledig uit aluminium frames. Met een looppad van 1 meter breed, is de tribune goed toegankelijk. Ook deze tribune heeft een open karakter. 

 

Overige soorten tribunes

Voor de verschillende tribunes kun je terecht bij SKOR. Niet alleen voor sportaccommodaties kun je hier terecht, ook voor andere doeleinden kun je hier terecht voor tribunes. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Het openluchttheater is voorzien van een traanplaat tribune met hardhouten zitgelegenheid. De tribune biedt plaats aan maar liefst 120 toeschouwers. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

https://skor.nl/