Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Is jouw website hopeloos verouderd?

Weet jij hoe het eraan toe is met jouw website? Ben je nog tevreden of is er veel wat je graag anders wilt zien? Een website is snel verouderd, nog sneller als deze niet is goed opgebouwd. Het is ook maar de vraag of jouw website doet, wat hij moet doen. Als een website geen geld oplevert, is het dan wel een goede website?

Ben jij ondertussen benieuwd wat de status is van jouw website. Lees dan gerust verder!

Jouw website is niet responsive

Als dit zo is, dan is het heel erg duidelijk. Wat is responsive? Dat is als de website er ook op andere devices, zoals een mobiel en een tablet gebruiksvriendelijk is. Als dit niet het geval is ben je zeker toe aan een nieuwe website. Websites worden zo vaak op een andere device dan de laptop bekeken. Kortom? Geen responsive website? Dan moet je een nieuwe website laten maken.

Jouw website levert geen klanten op

Hoeveel bezoekers komen er eigenlijk op jouw website? En, hoeveel worden er uiteindelijk klant? Men zegt dat iemand (gemiddeld) minimaal 7 á 8 contactmomenten nodig heeft om klant te worden. Dan is het dus belangrijk dat jouw website daar een positieve rol in speelt. Dit betekent bijvoorbeeld dat je voldoende websitebezoekers moet hebben en dat er ook websitebezoekers overgaan tot actie.

Als je een website hebt waar je producten verkoopt is dat helder. Maar, als jij diensten verkoopt is dat soms minder helder. Dat wordt weer beter als je bijvoorbeeld goede landingspagina’s hebt. Dat zijn pagina’s waar de bezoeker bij voldoende interesse een actie gaat doen. Denk bijvoorbeeld aan het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Nieuwe website laten maken

Heb jij het gevoel dat jouw website eigenlijk toe is aan vernieuwing? Wacht dan niet te lang en ga een goede nieuwe website laten maken door een bedrijf met voldoende ervaring. Een nieuwe website laten maken kan jou namelijk op de langere termijn veel geld opleveren.

https://www.jkc-media.nl/wordpress-website-laten-maken/