Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Ga voor een stijlvolle slagerij met een perfecte inrichting

Heeft u een slagerij en wilt u graag de inrichting eens grondig aanpakken? Dan bent u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland aan het juiste adres. Hier vindt u de perfecte koelbank, dry age kasten, een koelinstallatie en veel meer. De medewerkers van deze specialist zorgen er graag voor dat u de juiste producten kiest. Bent u op zoek naar een specifiek product? Of bent u op zoek naar een oplossing op maat? Maak dan snel een afspraak in de showroom in Ingen en geeft uw slagerij de upgrade die het verdient. Bekijk alvast het online aanbod om ideeën op te doen voor uw eigen zaak.

De beste koeltoonbanken gaat u kopen bij dit familiebedrijf

Koeltechnisch Buro Midden Nederland heeft een jarenlange ervaring met een breed scala aan professionele diensten producten voor bedrijfskoeling en airconditioning. Als u bij deze specialist een koeltoonbank gaat kopen, dan krijgt u een gepast ontwerp en een professionele plaatsing. Ook nadien kunt u rekenen op een team van professionals voor het onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor diverse maten en modellen koel- en vriescellen. Hierbij geniet u altijd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u graag een compleet verzorgd concept voor de inrichting van uw slagerij? Maak dan snel een afspraak.

De beste occasies voor als u een koeltoonbank gaat kopen

Wilt u graag de inrichting van uw slagerij aanpassen of heeft dringend nood aan extra koelcapaciteit? Dan gaat u naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Hier vindt u tal van occasies voor koel -en vriescellen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor een nieuw toestel dat voldoet aan al uw eisen en verwachtingen. Wilt u graag een professionele plaatsing? Dan komen de specialisten hiervoor graag langs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom in Ingen en ontvang een professioneel advies