Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Een bureaustoel tweedehands aanschaffen?

Jouw team zet zich dagelijks maar al te graag in om van het bedrijf een succes te maken. Dan heb jij ook graag dat het team zit op een comfortabele bureaustoel en werkt aan een bureau wat geschikt is. Maar wanneer je erachter komt dat er klachten komen door de stoel is het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe stoel voor het team! Om de kosten te dekken zou je ervoor kunnen kiezen voor een bureaustoel tweedehands nietwaar?

 

Waarom een bureaustoel tweedehands aanschaffen

Ongeacht hoe groot het team ook is, je wilt maar al te graag dat ze comfortabel zitten om het werk uit te voeren. Hiervoor is het belangrijk om een bureaustoel aan te schaffen wat ook de nodige ondersteuning biedt. Vaak kiest men er dan voor om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Echter zal je dan aan een flink kostenplaatje moeten denken wat juist zonde is. Wanneer je ervoor kiest om een bureaustoel tweedehands aan te schaffen heb je alsnog kwaliteit, maar dan voordeliger!

Bij Mauron ben je namelijk aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een tweedehands exemplaar. In feite zie je het niet eens dat het tweedehands is! De stoffering wordt vervangen en alles wordt gecontroleerd of dat het werkt naar behoren. Is dit het geval? Dan ben jij binnen de kortste keren de eigenaar van een geweldige én werkende bureaustoel!