Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Blanco etiketten van een drukkerij

Als je op zoek bent naar etiketten, dan ben je er vast achter gekomen dat er veel verschillende soorten etiketten te krijgen zijn. Maar wellicht ben je alleen op zoek naar blanco etiketten. Elke drukkerij kan deze wel voor je maken, en er zijn dan ook een aantal voordelen verbonden aan dit soort etiketten. Je kunt er namelijk veel kanten mee op, omdat je bijvoorbeeld niet aan één tekst of een logo vastzit. Wat zijn nog meer voordelen van blanco etiketten?

Voordelen van blanco etiketten

Wanneer je als bedrijf met blanco etiketten moet werken, heb je te maken met de volgende voordelen:

  • Je kunt er alle kanten mee op en op het moment zelf bepalen wat je graag op het etiket wilt vermelden. Hierdoor kan je het etiket op elk gewenst product plakken.

  • De printkosten zijn vaak laag bij de drukker, zeker op thermisch papier.

  • Met blanco etiketten heb je vaak de keuze uit verschillende materialen en formaten.

  • Ook de kleur kun je vaak zelf kiezen, net zoals de lijmopties.

  • Je kunt zo creatief zijn als je maar wilt met een blanco etiket.

Wil je graag blanco etiketten bestellen voor je bedrijf?

De juiste drukker voor blanco etiketten

Als je blanco etiketten wilt bestellen voor je bedrijf, dan kan dit vaak bij elke drukkerij. Bekijk van tevoren even welke diensten ze allemaal aanbieden en welke afspraken ze hebben. Heb je bijvoorbeeld vaak blanco etiketten nodig? Wellicht kunnen jullie dan een speciale prijs afspreken als je een grote bestelling plaatst. En heb je uiteindelijk ander soort etiketten nodig? Bekijk dan of je hiervoor ook terecht kunt bij dezelfde drukkerij, zodat je niet hoeft over te stappen. Vaak kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor o.a. digitaal gedrukte etiketten, booklet etiketten of afwasbare etiketten.

Weet je nog niet welke etiketten je nodig hebt voor een bepaald product? Ga ook dan voor blanco, aangezien je deze zelf helemaal kunt aanpassen!

https://optimumgroup.nl/producten/zelfklevende-etiketten/blanco-etiketten/