Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor een Thysfloor laminaatvloer?

Laminaatvloeren zijn al tientallen jaren een populaire keuze. Het staat erom bekend dat het gemakkelijk te installeren is en meestal tegen een veel lagere prijs wordt aangeboden dan echt houten vloeren. Jaren geleden, toen laminaatvloeren populair werden bij doe-het-zelvers, was het van slechte kwaliteit.

De laatste jaren hebben sommige topmerken, zoals Thysfloor, geïnvesteerd in het ontwerp en de productie en hebben ze een aantal hoogwaardige en authentiek ogende vloeren gecreëerd. Hoewel laminaatvloeren er misschien uitzien als een hardhouten vloer, moet je niet vergeten dat het geen echt hout is.

Wat is Thysfloor laminaatvloer?

Thysfloor Laminaatvloeren zijn synthetische vloerbedekkingen. Het is ontwikkeld en ontworpen om eruit te zien als een houten of stenen vloer. De vloer bestaat uit verschillende kunststoflagen. Het heeft meestal een kern van High Density Fibreboard (HDF) om stabiliteit en structuur te geven.

De vloer wordt vervolgens afgewerkt met een foto van hout, steen of bamboe.

Deze foto is zeer gedetailleerd en van zeer hoge kwaliteit. Tenslotte is er een beschermende toplaag toegevoegd, die meestal kras- en waterbestendig is. Sommige soorten hoogwaardige Thysfloor laminaatvloeren zijn zelfs volledig waterdicht.

Installatie is eenvoudig

Thysfloor laminaatvloeren zijn aanzienlijk eenvoudig te plaatsen. Het kan zonder lijm of spijkers over een ondervloer worden gelegd. De planken van Thysfloor laminaatvloeren klikken en vergrendelen eenvoudig op elkaar.

Na het leggen van de Thysfloor laminaatvloer is het onderhoud zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is regelmatig stof en vuil weg te vegen en vervolgens schoon te maken met een reinigingsspray voor laminaatvloeren.

Waarom zou ik kiezen voor een Thysfloor laminaatvloer?

Laminaatvloeren kunnen een goede keuze zijn. Hier zijn enkele redenen waarom:

* Thysfloor laminaat is meestal veel voordeliger geprijsd dan hardhout.

* Thysfloor laminaat is sterk en slijtvast. Je zult merken dat het perfect is voor drukke gebieden, omdat het ook bestand is tegen krassen en vlekken.

* Het is echt eenvoudig te installeren. Je klikt en vergrendelt de planken eenvoudigweg aan elkaar over een onderlaag.

* Als je kiest voor een goede kwaliteit laminaat, dan is het waarschijnlijk waterbestendig.

* Je kunt gebruik maken van Thysfloor laminaatvloeren met vloerverwarmingssystemen. Zorg ervoor dat je eerst contact opneemt met de fabrikant en gebruik de juiste ondervloer.

* Laminaatvloeren vereisen zeer weinig onderhoud.

* Het is een zeer hygiënische vloer. Stof en vuil zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen niet worden opgeruimd.

* Met Thysfloor laminaatvloeren heb je een breed scala aan effecten, kleuren en patronen om uit te kiezen.

* Er zijn bij Thysfloor ook verschillende plankformaten.

https://www.parket-winkel.be