Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Rioolservice Amersfoort staat voor u klaar

Bent u woonachtig in Amersfoort en heeft u last van een rioolprobleem? Neem dan contact op met Rioolservice Amersfoort. Een verstopte wc, het water wat niet weg loopt in uw wc of zelfs de hele keuken onder water? Van een klein tot groot rioolprobleem, Rioolservice Amersfoort regelt het voor u. Na een telefoontje staat de vakman bij u op de stoep. De vakman begint met een korte inspectie, waarna u een kostenindicatie krijgt. De specialist legt u ook uit hoe hij te werk gaat. Na uw toestemming gaat de vakman aan de slag en binnen een mum van tijd is het probleem verholpen!

 

Positieve beoordelingen Rioolservice Amersfoort

Vele mensen zijn erg tevreden over Rioolservice Amersfoort. We krijgen vaak te horen dat de klanten ons zouden aanraden aan anderen. Dit komt door de vriendelijke service, snelle handeling en de brede kennis van onze vakmannen. Een vrouw vertelde ons, nadat onze specialist haar gootsteen had ontstopt dat ze nog nooit zo goed is geholpen. Ze zou onze service aan iedereen aanraden vanwege de vriendelijke service. Een andere vrouw vertelde ons dat ze nooit meer een andere ontstoppingsdienst in zou schakelen vanwege de snelle handeling. Een paar weken geleden hielpen we een man van zijn verstopte riool af. Hij had al meerdere diensten ingeschakeld. Helaas zonder succes. Door onze brede kennis wisten wij het rioolprobleem toch te verhelpen. Ook hij zou Rioolservice Amersfoort aanraden.

 

Wat kost het?

Het is natuurlijk handig om te weten wat de kosten zullen zijn. Toch kiest Rioolservice Amersfoort ervoor om de kosten niet op de site te laten zien. Dit komt doordat de kosten van veel factoren afhankelijk zijn. Een rioolspecialist zou eerst een korte inspectie moeten doen. Hij kijkt dan naar de volgende factoren:

  • Soort rioolprobleem (bijv. riool ontstoppen Amersfoort, verzakking, lekkage)

  • Aantal benodigde arbeidsuren

  • Benodigde gereedschap

  • Diepte van de riolering

  • Soort woning

Na de korte inspectie zal de specialist u een kostenindicatie geven en uw toestemming vragen. Als u toestemming hebt gegeven gaat de specialist aan de slag.

 

https://www.ontstoppingsdienst-amersfoort.nl/