Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren in nieuwbouw woning

Houten vloeren leggen in het hele huis, dat las ik op Baxhouthandel.com. Vorig jaar hebben we het plan opgesteld om een nieuwbouw woning op te zetten met in het gehele huis houten vloeren. Het was van mij en mijn vrouw al een droom om een eigen huis te bouwen dat geheel naar ons smaak is, dit hebben we gedaan in de Betuwe! Hier hadden we namelijk een prachtig stuk land gevonden, dat we voor een mooie prijs hebben kunnen opkopen. Nadat deze onderhandeling afgerond waren hebben we contact opgenomen bij een architect. Wil je weten wat we allemaal gedaan hebben? Lees deze blog dan een!

Houten vloeren leggen

De houten vloeren heb ik na de oplevering van het huis zelf gelegd. Ik ben namelijk klusser van beroep en heb dus de nodige ervaringen met het leggen van houten vloeren. Al jaren kocht ik de vloeren in bij Baxhouthandel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken en verkopen van super kwalitatieve vloeren. En dus besloot ik nu, voor mijn eigen huis de vloeren daar ook te kopen. Nadat ik dus was gaan kijken in de showroom heb ik samen met mijn vrouw via internet de vloer besteld. Nog die week werd het geleverd en kon ik beginnen met het leggen van de vloeren in het huis. Het leggen van de vloeren was een grote klus, gelukkig had ik wel wat hulp van allerlei oud collega’s, vrienden en familie. Maar dat betekend niet dat we er niet lang mee bezig waren.

Wil jij ook goed kwalitatieve houten vloeren? Kijk eens op Baxhouthandel.com of er iets voor je tussen staat. Of ga eens kijken in de vestiging in Zoetermeer, Utrecht of Amsterdam. Daar kan je ze namelijk zien liggen in de showroom! Ze hebben namelijk heel veel verschillende soorten vloeren, ze maken ze zelf en dat tegen een super goede prijs.