Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

De plek voor groen

Groen is tegenwoordig helemaal in. Ben je op zoek naar advies, heb je een project of worden dierbare bomen door ziekte bedreigd; dan kun je tegenwoordig op tal van plaatsen terecht. BTL.nl is één van die plaatsen. Wat BTL.nl echter bijzonder maakt is dat je er voor al deze zaken, en meer, terechtkunt.

De diversiteit van BTL

Op de eerste plaats gaat BTL.nl natuurlijk over de groene onderneming zelf. Zo maak je kennis met de drie werkmaatschappijen van BTL, BTL advies, BTL Realisatie en de BTL Bomendienst. Bij BTL advies staan experts, van ecologen tot ingenieurs en technici, klaar om jouw opdracht vorm te geven. BTL Realisatie is als aannemer met gedreven personeel en een modern machinepark in staat om elke opdracht uit te voeren en de BTL Bomendienst weet alles van de verzorging van bomen. Verder lees je over de garanties die BTL jou als opdrachtgever kan bieden.

BTL.nl gaat verder

BTL.nl bevat nog veel meer interessants. In diverse blogs wordt ingegaan over op laatste ontwikkelingen op groengebied, komen groene experts aan het woord en lees je toekomstverwachtingen over groenontwikkeling en met de nodige humor gebrachte opiniestukken. Natuurlijk is er ook een nieuwspagina, waarop je de actuele ontwikkelingen op groengebied in Nederland kunt volgen.

BTL.nl en ik

Ben je benieuwd naar wat BTL voor jouw branche kan bieden? Dan doe je op BTL.nl vast inspiratie op. Van groen in de zorg en het onderwijs, tot de aanleg van groene speeltuinen en vakantieparken, overal weet BTL groene meerwaarde te creëren. Via het downloaden van de digitale brochure ‘groener leven’ ben je in één keer op de hoogte van de diversiteit in groenoplossingen die bij BTL beschikbaar is. Ben je juist op zoek naar werk in deze groeiende sector, kijk dan snel op de vacaturepagina van BTL.nl