Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Aluminium binnendeuren en kozijnen voor een stijlvol en tijdloos interieur

Een stijlvol en bovendien tijdloos interieur creëer je met aluminium binnendeuren en kozijnen. Als je van een strak design houdt en fan bent van materialen als kunststof, leer en metaal, dan passen deze deuren en kozijnen daar natuurlijk prima bij. Je kunt ze niet alleen gebruiken voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor een slaapkamer of een kantoor aan huis. Als je klanten aan huis ontvangt is het bovendien belangrijk dat je kantoor een zakelijke uitstraling heeft en dat bereik je natuurlijk zeker als je kiest voor aluminium binnendeuren en bijpassende kozijnen.

Kies voor duurzaamheid en met hart voor het milieu

Als je het milieu een warm hart toedraagt dan is de keuze voor aluminium binnendeuren en kozijnen meer dan logisch. Het is immers materiaal dat vele jaren meegaat en daardoor voor minder belasting voor het milieu zorgt. Bovendien hoef je aluminium niet te schilderen, wat bij hout uiteraard wel het geval is. Schoonmaken is ook erg eenvoudig, je hebt er in de meeste gevallen alleen een vochtige doek voor nodig, eventueel kun je een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Ideaal als je jonge kinderen hebt of huisdieren. De glaspartijen in een aluminium binnendeur kun je reinigen zoals je dat ook met de ramen in je woning doet.

Bestel aluminium binnendeuren en kozijnen op maat

Als je kiest voor aluminium binnendeuren en kozijnen dan kun je die onder andere bestellen bij een dealer van IDA. Dit bedrijf maakt deuren en kozijnen op maat van de klant. Je kunt je eigen ontwerp kiezen, dat past bij jouw smaak en woonstijl. Je vindt een dealer door je woonplaats op de website van IDA in te voeren. Er zitten dealers in zowel Nederland als België. Als je vragen hebt over de producten kun je die stellen door het contactformulier op de website in te vullen.

https://idadoors.com/nl/