Bedrijventrefpunt
Image default
Winkelen

Millieuvriendelijk elektrisch kleine ruimtes verwarmen?

Super millieuvriendelijk elektrisch kleine ruimtes verwarmen?

 

Elektrische radiatoren zijn zeer milieuvriendelijk én zeer geschikt om een kleine ruimte snel mee te verwarmen. 

Zo willen we allemaal ons steentje wel bijdragen aan een een beter millieu. Handig, zo gemonteerd en nog voordelig ook. Dat is mogelijk met de nieuwste elektrische badkamerverwarming van HJM. 

De elektrische badkamerverwarming van HJM neemt nauwelijks ruimte in van uw badkamer. U kunt uw handdoeken verwarmen, heerlijk voor als u een warme handdoek wilt wanneer u uit de douche komt.

De elektrische kachel is mooi om te zien en te verkrijgen in verschillende modellen.

 

 

Er is van het merk HJM een kleine badkamerverwarming te verkrijgen; 

De HJM Neris 500 Badkamer handdoek kachel.

Het formaat van deze elektrische kachel is; hxbxd / 505x780x100 mm

De handdoek kachel is m.b.v. een digitaal display volledig  te programmeren. Hierdoor is een aanzienlijke energiebesparing mogelijk.

Daarnaast is er een wat groter model handdoek kachel van hetzelfde merk op de markt;

HJM Neris 750 Badkamer handdoek kachel.

Deze elektrische kachel is net iets groter; 505x1140x100 mm, en heeft eveneens een zeer strak ontwerp wat in elke badkamer mooi zal staan.

Ook van HJM verkrijgbaar, de spotgoedkope elektrische kachel HJM Noor 500, en ook van dit model is er een iets groter model, maar eveneens klein geprijst; de HJM Noor 750, beide eleketrische kachels zien er ook weer prachtig uit, echt een aanwinst voor uw badkamer. Ook deze modellen zijn weer volledig te programmeren met een digitaal display. 

Kortom, elektrische radiatoren zijn de toekomst voor een groener en bewuster levensstijl. 

Op de website van elektrischeboiler.eu zijn nog veel meer elektrische radiatoren te verkrijgen. Maar ook elektrische verwarmingsketels, elektrische cv’s, zonnecollectoren, zonneboilers en elektrische combi cv’s. Neem eens een kijkje op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van elektrische apperatuur. Er staat bovendien een zeer handige rekenmodule voor het berekenen welke kachel, boiler of cv voor u het meest geschikt is.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/elektrische-kachels/