Bedrijventrefpunt
Image default
Winkelen

Een droge huid door te hard water? Los het op met een anti- kalk elektrische boiler.

Een droge huid door te hard water? Los het op met een elektrische boiler met anti- kalk functie.

Je kunt een poging wagen natuurlijk, maar aangezien het waterleidingbedrijf hoogst waarschijnlijk niet gevoelig zal zijn voor je argument dat je haar slecht zit en je huid zo droog wordt van het harde water, zal je het toch iets anders aan moeten pakken. 

Met je huid gebeurt eigenlijk precies wat er ook gebeurt met je kranen in de douche, de theepot, de badrand en de buizen van je afwasmachine. Zeepresten lossen in hard water niet goed op en slaan samen met de mineralen uit het harde water neer.

En laten die zeep resten nou behoorlijk irriterend zijn voor je huid! Een droge huid of eczeem is erg onplezierig en wordt vaak veroorzaakt door (te) hard water.
Uiteindelijk zal dit alles de barrière van je huid aantasten, waardoor je meer vocht verliest en je huid droog en ruw zal gaan
aanvoelen. Hard water zorgt er ook voor dat je haar minder zacht aanvoelt en lastig te kammen is.

 

De oplossing is dichterbij dan je misschien denkt!

Een elektrische boiler met anti- kalk functie kan de perfecte oplossing zijn voor al deze problemen. Het is ook direct beter voor het behoudt van je boiler omdat door deze anti- kalk functie de boiler zijn werk simpelweg beter kan blijven uitvoeren doordat de kalk zich niet meer zal gaan hechten. Door dit fernuftige systeempje bespaar je ook meteen ten volle op de onderhoudskosten.

 

Maar hoe werkt dat nu, een boiler met zo’n anti- kalk functie

Anti- kalk boilers zijn boilers met een droge weerstand, wat zoveel zegt, dat, de verwarmingselementen in de boiler niet direct in contact staan met het water en hierdoor dus ook niet aangetast worden door kalk. Daarom hoeven deze elementen dus ook niet meer vervangen of schoongemaakt te worden! Iets wat bij een ‘reguliere’ boiler elke 2 jaar wel moet gebeuren.

De nieuwste elektrische anti- kalk boiler van het merk DAT, de DAT Aparici Eficiente Plus is zo een handige jongen.

Deze DAT elektrische boilers hebben twee tanks, wat zorgt voor minder warmte verlies.
Hierdoor is er ook minder menging met het inkomende koude water, dit scheelt uiteraard in de opwarmtijd. De DAT boiler is ook extra goed geïssoleerd waardoor de warmte super lang behouden wordt. De boiler is door deze aanpassingen enorm energiezuinig geworden, wat geresulteerd heeft in een energielabel B.

De DAT boilers bovendien zeer gunstig geprijst en zijn te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu. 
Op dezelde website zijn meerdere merken elektrische boilers te koop; Wesen, Ariston en Lemet, deze boilers hebben ook allemaal een energielabel A of B. Keuze genoeg.

 

Ook voor andere elektrisch aangedreven apparaten zoals; elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs anti- kalk magneten kan je op deze website terecht. 

 

 

De website zelf is super overzichtelijk en er staan Nederlandstalige handleidingen bij ieder product. Alles is superscherp geprijst door eigen import en grote voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Ga eens kijken op deze website en laat je adviseren door de vriendelijke vakmensen van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/