Bedrijventrefpunt
Image default
Sport

Personal Trainer gezocht in Amsterdam?

Het kan zo zijn dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Misschien ben je vaak moe, futloos of ben je niet voor de volle honderd procent tevreden met je eigen lichaam. Dan is het tijd om hier wat aan te doen. Maar wat? Dat is de vraag! 

Het is in zo’n geval ontzettend fijn om iemand om je heen te hebben die van de hoed en de rand weet. Iemand die alles weet over sporten, mindset, disipline en voeding. Dan ben jij dus opzoek naar Desley! De beste personal trainer van Amsterdam. 

Door jarenlange ervaring in als militair, door dagelijks in de sportschool te zijn, door extreem veel cursussen en door nonstop bezig te zijn met voeding en lekker eten is Desley de perfect persoon om uw persoonlijke groei te begeleiden. 

Het kan erg moeilijk zijn om in Amsterdam een goede personal trainer te vinden. Er zijn er namelijk legio? Maar welke personal trainer uit Amsterdam past nu het beste bij jou en jouw wensen? Dat is de vraag! Dybs coaching heeft ongeloflijk veel goede recenesies die allemaal lovend zijn over de manier van werken en over de resultaten. Maar wilt u uw keus niet alleen baseren op een review? Dan kunt u zonder problemen gebruik maken van een gratis proefles. Zo leert u de personal trainer goed kennen en ziet u of zijn trainingen naadloss aansluit op uw wensen.

 

De trainingen van Dybs Coaching zijn volledig! Zo krijgt u voeding advies dat aansluit bij uw lichaamstype en bij uw wensen. Wilt u namelijk afvallen, aankomen, meer spiermassa ontwikkelen of betere preseteren in uw favoriete sport, dan is dat afhankelijk van de juiste voedingstoffen. Ook begeleid Dybs Coaching het gehele schema. U hoeft dus helemaal nergens meer aan te denken. Wel uw best doen natuurlijk! Want alleen samen komen wij op rap tempo bij de eindstreep.

Er zijn 6 locaties waar u terecht kunt in Amsterdam. Dybs Coaching komt naar de locatie die u het beste uitkomt. Zo zorgen wij er samen voor dat u het minste hoeft te reizen en u zo veel mogelijk kunt focussen op uw doelen. Maar niet alleen personal training is mogelijk bij Dybs Coaching. Ook als u training wilt als volledig bedrijf of als vrienden groep, dan zit u bij deze PT’ers helemaal goed!

Wilt u het een keertje gratis uitproberen? Vraag dan hier uw proeftraing aan en ervaar meteen zelf waarom Dybs Coaching als 1 van de beste personal trainers van Amsterdam wordt beschouwd.