Bedrijventrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Waarom een leren rugzak?

Rugzakken zijn aantrekkelijk. Ze zijn er in vele vormen en maten. Je kunt je beste match vinden. Lederen rugzakken passen bij bijna iedereen. Als je ze eenmaal draagt, geven ze je een look die alleen maar bij een mode-idool kan horen. Ze laten alle hoofden naar je toe draaien.

Leren rugzakken zijn de beste metgezel van elke fietser of motorrijder. Ze zijn slijtvast, waterbestendig, hittebestendig en duurzaam zoals ze zijn, ze kunnen elk hard klimaat overleven en veroorzaken dus geen slijtage. Ze houden je spullen veilig. Ze zijn stevig en uiterst betrouwbaar.

Lederen rugzakken kunnen een miljoen dingen bevatten. In tegenstelling tot schooltassen/ boodschappentassen, die alleen gebruikt worden om een laptop of een paar boeken mee te nemen, kunnen rugzakken bijna alles meenemen, variërend van boeken tot kleding. Je kunt alles meenemen wat jij er maar in kunt proppen.

Een variant van de rugzakken, de zogenaamde lederen rugzakken, zijn een onvervangbare reisassistent. Ze worden gebruikt voor bergbeklimmen, wandelen, fietstochten, rondreizen en meer. Als je op zoek bent naar één tas voor al deze reizen, dan hebben de lederen rugzakken geen concurrentie.

Rugzakken zijn een redding van de rugpijn die door andere tassen wordt veroorzaakt. Zijtassen, slingertassen en boodschappentassen, veroorzaken veel belasting aan slechts één kant van je lichaam en laten soms zelfs een indruk achter op je huid. Wie wil hier niet vanaf? Natuurlijk wel, en de gestroomlijnde uitweg is het gebruik van rugzakken die de lading gelijkmatig over de schouders verdelen.

Op zoek naar een leren rugzak? Vind er eentje in de online winkel van Little Green Bag.