Bedrijventrefpunt
Image default
Marketing

Een elektrische boiler die kalkvorming tegen gaat.

Een elektrische boiler die kalkvorming tegen gaat.

Wanneer je te maken hebt met kalkaanslag in het water en dus in je huishoudelijke apparaten maar ook in je boiler, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Je hebt de keuze uit verschillende opties. Je er voor kiezen om een nieuwe boiler aan te schaffen met een antikalkfunctie. Dit kan een slimme keuze zijn wanneer je huidige boiler oud is en aan vervanging toe is. 

Elektrische boilers met anti- kalk functie; een slimme manier om te besparen op je onderhoudskosten.

De nieuwste elektrische boilers van DAT; de DAT Aparici ECO Premium hebben een anti-kalk functie wat de boiler en de elementen een langere levensduur biedt.

Als je boiler vol met kalk zit, is het prijzig om deze te laten ontkalken.

Daarom is het de moeite waard eens te kijken naar een boiler die tegen afzetting van kalk bestand is. Een anti- kalk boiler zorgt ervoor dat de boiler minder snel beschadigd raakt door aantasting van kalk en zodoende ook optimaal blijft werken.

Bespaar niet alleen geld, maar ook tijd. Elektrische boilers voordeliger in aanschaf dan gasboilers, hebben ze veelal een energielabel B en zijn uitgerust met verwarmingselementen met een droge weerstand zodat deze als er onverhoopt iets mee aan de hand is, eenvoudig verwisseld kunnen worden zonder dat daarvoor de boiler leeg moet.

Als er sprake is van kalk in de boiler merk je dit aan het water dat langzamer door de kranen zal stromen.

Deze boiler zorgt er ook nog eens voor dat het water gezonder en schoner is.
De elektrische boilers van DAT zijn verkrijgbaar in 30, 50, 80 en 100 liter.
De elektrische boiler van DAT heeft bovendien twee tanks met in elke tank een anode en een verwarmingselement. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verlies plaats vind en het water sneller opwarmt.

Bij elektrischeboiler.eu zijn ze reeds meer dan 50 jaar zeer actief in deze branche en weten als geen ander waar de consument behoefte aan heeft. Kwaliteit en een goed advies is zeer belangrijk bij hen.

De producten van DAT worden gemaakt binnen Europa waar de kwaliteit iedere keer weer getest en verbetert wordt.

Deze, maar ook andere elektrische boilers zijn te koop op de website van elektrischeboiler.eu 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers