Bedrijventrefpunt
Image default
Marketing

Adventskalenders bedrukken

Als je een leuk, lekker, origineel en prettig geprijsd relatiegeschenk wilt voor het einde van het jaar dan zit je met een adventskalender helemaal goed. Een adventskalender is een kalender waarmee je de laatste 24 dagen tot aan kerst aftelt. Dit gebruik komt uit de Christendom waar de advent de periode is voor kerst. Elke dag mag je een venster openen en een snoepje of chocolaatje er uit nemen en opeten. In de loop der tijd is dit gebruik is inmiddels over de gehele wereld bekend geraakt en een adventskalender is een populair geschenk geworden. Je ziet nu ook adventskalenders met allerlei andere artikelen gevuld.

Zakelijke adventskalenders

Dat de adventskalenders ook bij bedrijven en organisaties gewild zijn als relatiegeschenk is niet raar, het heeft namelijk een groot aantal voordelen. Ten eerste bevat de adventskalender heerlijke chocolade en daar houden heel veel mensen van. Daarnaast zit je niet in de grootte hausse van geschenken die vlak voor kerst worden verstuurd, maar ben je 4 weken ervoor en dan val je pas echt op bij je klanten en medewerkers. Ze bewaren de adventskalender 4 weken en zien elke dag jouw adventskalender als ze er een chocolaatje uitnemen. Daarnaast kun je een adventskalender helemaal naar jouw smaak en wensen in full colour bedrukken. Zowel de voorzijde als achterzijde. Denk dan aan logo, slogan, kerstwens, foto’s, adressen en wat je maar wilt. Zo kun je er helemaal jouw unieke adventskalender van maken. En dat valt op!. De meeste adventskalenders kun je via de brievenbuspost versturen en dat scheelt weer porto kosten.

Bij Businessgifts4you hebben we vele modellen adventskalenders van een a4 of a5 formaat tot aan stervormige adventskalenders of adventskalenders in de vorm van een truck. De keuze is aan jou.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Natuurlijk adviseren wij je graag over alle mogelijkheden. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren maar ook door ons een ontwerp laten maken ( tegen meerprijs). Ook hebben we een aantal standaard ontwerpen waar we jou logo en tekst aan toe kunnen voegen. Houd wel rekening met de levertijd van 20 werkdagen. Meer weten? Bel ons op 0546-433120 of mail via info@businessgifts4you.nl. Voor al onze andere relatiegeschenken kun je kijken op www.businessgifts4you.nl

https://www.businessgifts4you.nl/adventkalender