Bedrijventrefpunt
Image default
Kinderen

geboortespelletjes

Geboortespellen zijn leuke activiteiten die worden georganiseerd ter viering van de aanstaande geboorte van een baby. Deze spellen worden vaak gespeeld tijdens babyshowers of andere bijeenkomsten ter ere van de aanstaande ouders. Hier zijn enkele populaire geboortespellen:

1. Raad de buikomvang: Deelnemers raden de omtrek van de zwangere buik met een meetlint. Degene die het dichtst bij de werkelijke grootte komt, wint.

2. Babyvoedsel proeven: Deelnemers proberen verschillende soorten babyvoedsel te identificeren terwijl hun ogen zijn afgedekt. Dit kan erg grappig zijn omdat volwassenen vaak moeite hebben om de smaken te herkennen.

3. Babyfoto raadspel: Gasten brengen allemaal een babyfoto van zichzelf mee. Deze worden opgehangen en deelnemers moeten raden wie welke babyfoto heeft.

4. Luier ruiken: Luierinhoud is niet altijd aangenaam, maar in dit spel moeten deelnemers ruiken aan luiers met gesmolten chocolade of smeerbare etenswaren om te raden wat erin zit. Het is een hilarisch spel dat zeker voor veel gelach zal zorgen.

5. Geboortedatum raden: Gasten raden de geboortedatum van de baby en kunnen een prijs winnen als ze het juist hebben.

6. Babybingo: Maak bingokaarten met woorden of cadeautjes die vaak worden gegeven bij babyshowers. Als de genoemde items worden gegeven tijdens het uitpakken van de cadeautjes, mogen de gasten die op dat item hebben gegokt het afstrepen op hun kaart. De eerste die een rij vol heeft, wint.

7. Babytrivia: Test de kennis van de gasten over baby’s, zwangerschap, en beroemde baby’s met een leuke quiz.

8. Ontwerp een baby-outfit: Laat de creativiteit van de gasten zien door ze kleine witte babyrompers en textielverf te geven, zodat ze hun eigen ontwerpen kunnen maken voor de nieuwe baby.

Deze spellen zijn allemaal ontworpen om een leuke sfeer te creëren en om de aanstaande ouders te helpen zich voor te bereiden op de komst van hun kleintje. Je kan dit soort babyshower spelletjes  heel leuk doen op een babyshower. Dit zijn allemaal leuke manieren om een leuk babyshower spel te spelen op de babyshower. 

https://babyshowersss.nl