Bedrijventrefpunt
Image default
Kinderen

Deze bedienbare auto’s zijn er allemaal

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor je kind, dan zijn gave bestuurbare auto’s een goede optie. Deze auto’s kan je met een afstandsbediening besturen en zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Online kan je eenvoudig het aanbod van de bedienbare auto’s vinden en filteren naar jouw favoriete variant. Zo heb je bijvoorbeeld allerlei kleuren, met elk hun eigen stijl. Ook hebben de auto’s verschillende soorten thema’s, zoals een superheldenthema of speciale sportauto’s. Daarnaast zijn de auto’s in allerlei snelheidsklassen te vinden, waarbij je voor de veiligheid van je kind ook lagere snelheden kunt vinden.

Een accu kopen voor je auto

 

In de auto die je op afstand kunt bedienen zit een accu, die in de regel lang meegaat. Na verloop van tijd zal je echter een nieuwe accu moeten aanschaffen. Dit kan gelukkig erg eenvoudig door online of in de winkel een geschikte accu te bestellen. Op de webshop staat duidelijk welke accu je nodig hebt, zodat je makkelijk de juist accu kunt bestellen. De accu’s verschillen in grootte en vermogen, afhankelijk van de type auto die je hebt. Een grotere accu gaat meestal langer mee en zorgt er daarvoor voor dat je minder snel een nieuwe accu hoeft aan te schaffen.

Vanaf welke leeftijd kan je een bedienbare auto kopen?

Wanneer je voor je kind of jezelf een auto wilt kopen die je op afstand kunt bedienen, gelden hier niet specifieke leeftijdsvereisten voor. Wel zijn er vaak adviezen voor verschillende type auto’s. OP de webshop zijn er bijvoorbeeld auto’s gefilterd op de aanbevolen leeftijd ervoor. Vaak starten deze filters vanaf een jaar of 8. In deze eerste categorie zitten de wat kleinere auto’s die niet zo veel vermogen hebben als de grotere. Dit zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan spelen met de auto. Als ouder is het daarom belangrijk dat je goed let op de specificaties van de auto.