Bedrijventrefpunt
Image default
Internet

Onepage website laten maken

Maak een OnePager Website

De naam zegt het al: een onepager is een website die uit slechts één pagina bestaat. Bij een website met één pagina is de startpagina de enige pagina die beschikbaar is voor de bezoeker. Daarom is het belangrijk dat alle informatie op de website duidelijk en gestructureerd is. Met behulp van de rolfunctie kan alle informatie overzichtelijk onder elkaar worden geplaatst.

Als je weet dat je een tiental pagina’s moet lezen, valt het je niet mee om de hele tekst van een website te lezen. Eén pagina bevat slechts een kleine hoeveelheid informatie en daarom leest de bezoeker alle teksten sneller dan op webpagina’s met meerdere pagina’s. Alle belangrijke informatie wordt weergegeven op één pagina en is efficiënt gestructureerd.

Als u meerdere producten of diensten heeft, is een website van één pagina niet voldoende. Er is te weinig ruimte om over het bedrijf te vertellen, waardoor de bezoeker onvoldoende informatie krijgt. Bezoekers zullen uw site ook minder snel opnieuw bezoeken omdat ze worden blootgesteld aan weinig nieuwe inhoud.

Een website met één pagina kan ook niet worden geoptimaliseerd voor SEO. Als SEO erg belangrijk voor je is, dan volstaat één zoekmachine niet. Je hoeft maar één pagina te optimaliseren om hoog in Google te scoren. Een enkele zoekmachine daarentegen is erg handig als je maar één product of dienst aanbiedt. Websites van één pagina zijn geweldig voor beginners die nog niet veel te zeggen hebben. Informeer, overtuig en vul in met een krachtig contactformulier om meerdere vragen te genereren.

Heb je interesse? Wilt u een website van één pagina? Of twijfel je of dit de juiste keuze is? Met mijn jarenlange ervaring in webdesign kan ik je zeker helpen. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken of maak online een afspraak.

https://www.deal-webdesign.be/onepage-website.html