Bedrijventrefpunt
Image default
Internet

Beheer uw vastgoed of dat van derden via geavanceerde vastgoedsoftware

Bezit uw vastgoed en wilt u graag uw werkzaamheden vereenvoudigen, zodat u meer tijd en energie overhoudt voor andere belangrijke zaken? Het beheren van vastgoed is zeer tijdrovend en een ingewikkeld proces. Bent u op zoek naar een oplossing waarmee u op een efficiënte én eenvoudige manier uw vastgoed kunt beheren? Dan biedt de vastgoedsoftware van Informant Software u wellicht uitkomst. Het bedrijf is al sinds 1990 gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van kwalitatief hoogwaardige software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Door de jaren heen hebben de professionals veel kennis en ervaring opgedaan en weten zij precies welke oplossing te bieden in welke situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek meer.

De software biedt eindeloos veel mogelijkheden

Met vastgoedsoftware, ontwikkeld door Informant Software, wordt u ontzorgt op diverse vlakken. De mogelijkheden van de gebruiksvriendelijke en zeer toegankelijke software zijn namelijk eindeloos. Zo kunt u het onroerend goed van uzelf én van derden beheren en slaat u allerlei gegevens eenvoudig op in een database. Denk hierbij aan gegevens, zoals technische details, de eigenaren, foto’s en huurders. Deze informatie kunt u vervolgens eenvoudig gebruiken voor het doorvoeren van automatisch incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen. Via de vastgoedsoftware heeft u dus alle belangrijke informatie in één database en voert u diverse taken sneller en efficiënter uit.

Ontvang persoonlijk advies

Bent u benieuwd naar wat de vastgoedsoftware van Informant Software voor u en uw bedrijf kan betekenen? De professionals vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de software en voorzien u van een totaaloplossing op maat. Indien u specifieke vragen heeft of behoefte heeft aan verdere informatie over het bedrijf en de diensten die worden aangeboden, neemt u eenvoudig contact op met de professionals. Zij voorzien u graag van gedegen advies op maat en vertellen u alles over de mogelijkheden. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.informant.nl/