Bedrijventrefpunt
Image default
Internet marketing

Voordelig van het gas af? Dit is de goedkoopste website

Van het gas af duur? Dat hoeft niet!

 

De komende jaren moet iedereen van het gas af raken. Dat is een besluit van het kabinet. Leuk of niet, ook als je het niet zou willen moet je mee doen.

Ook Nederland moet zijn steentje bijdragen aan minder CO2 uitstoot en in plaats van aardgas is het beter voor het millieu om over te stappen naar andere energiebronnen.

Dat is voor veel mensen een behoorlijke investering, op zoek dus naar goedkope elektrische producten.

Op de website van elektrischeboiler.eu vinden we zeer prijsgunstige elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrommapparaten en combi cv’s.

Dat deze producten zo goedkoop zijn doet niets af aan de kwaliteit ervan. Er wordt groot ingekocht en de meeste spullen zijn dan ook gewoon op voorraad.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je elektrische boilers van de merken; Wesen, Ariston, Lemet en DAT. 

De boilers van het merk Lemet zijn het voordeligst. Zo heb je al een 50 liter elektrische boiler voor 199,64 euro. Dat is toch goed te doen. 

De elektrische boilers van Lemet worden in de EU gemaakt en zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen.

De Lemet greenline bijvoorbeeld, beschikt over een 2000 watt verwarmingselement waardoor het water snel warm wordt en een super dikke polyuretane isolatiewand die het water lang warm houd. Top wanneer je dag/nachtstroom gebruikt, zo bespaar je ook weer energie.

Verder zijn er van ditzelfde merk ook kleine boilers te krijgen. Zo is er een 5 liter boiler, een 10 liter keukenboiler.

Maar ook grotere modellen zijn verkrijgbaar, zelfs t/m 1000 liter!

Lemet elektrische boilers zijn ook te verkrijgen met een digitale display en ECO functie. De computergestuurde boiler meet steeds de beste tijd voor het wel of niet opwarmen van het water. Hierdoor is weer een aanzienlijke energiebesparing te behalen.

De elektrische boilers van het merk Wesen hebben op hun beurt weer het hoogst haalbare energielabel op dit moment. Label A/B.

De boilers zijn plat uitgevoerd met een diepte van slechts 25 centimeter, met een dubbele tank, een van titanium vervaardigde versterkte binnenketel en zelflerende ECO controller. 

Dan de elektrische boilers van Ariston. Een van de grootste producenten van elektrische boilers. Met fabrieken in oost-Europa en Azie.

De Ariston Velis EVO bijvoorbeeld is een mooie design boiler die je gewoon in het zicht kunt hangen. En door zijn slimme controller zijn besparingen op de stroomkosten mogelijk tot 60%.

De elektrische boilers van het merk DAT onderscheiden zich door de hoge betrouwbaarheid en ook weer hoge energielabels.

De fabriek van DAT bestaat al meer dan 75 jaar en hebben zodoende ontzettend veel ervaring in het vervaardigen van elektrische boilers. Ze zijn niet voor niets in het thuisland een A-merk.

Dit is slechts een greep uit het gehele assortiment van elektrischeboiler.eu

Neem eens een kijkje op hun website, je vind daar waanzinnig veel informatie over de producten en handige tips. Plus Nederlandstalige handleidingen van bijna alles wat ze verkopen.

 

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home