Bedrijventrefpunt
Image default
Horeca

Mobiele smoothiebar huren op je werk?

Lijkt het je wat om verse smoothies uit te delen op je werk? Maar heb je geen zin om deze smoothies zelf te maken?

Je kan een eenvoudig een mobiele smoothiebar huren!

Er zijn meerdere partijen op internet te vinden die deze service aanbieden. Maar onze favoriet is Shakes on Wheels.

Zij hebben ervaring op ruim 2000 evenementen, van bedrijven, tot cateringen, tot beurzen tot grote festivals. En elke keer maken ze de lekkerste verse smoothies!

Een smoothie is typisch zo’n gezond tussendoortje waar je collega’s altijd wel zin in hebben. Je kan een smoothie zo zoet of zo gezond maken als je wilt. Manieren om een smoothie extra gezond te maken zijn bijvoorbeeld het toevoegen van groente, superfoods en noten. De experts van Shakes on Wheels kunnen je er alles over vertellen.

De service vanuit de smoothiebar is er op gericht om jou te ontzorgen. Zo brengen deze smoothiecateraars alles zelf mee. De bar, de bartender, al het fruit en apparatuur. Ze gebruiken geen gewoon plastic meer maar altijd biologisch afbreekbaarplastic en kartonnen rietjes. Onder andere op die manier proberen ze zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met een blender. Als je geen ervaring hebt en je goed je best doet kan je misschien zo’n 40 smoothies per uur maken. Een ervaren smoothieshaker kan er wel 150 per uur maken. Het is ook belangrijk dat je je werkplek goed schoon houd. En je moet van tevoren goed uitrekenen hoeveel fruit je precies nodig hebt. Ohja, een goede blender is ook essentieel!

Toch liever een professioneel team inhuren? Vertel de jongens en meisjes van Shakes on Wheels precies wat je wensen zijn en zij doen je een voorstel op maat? Een supersnelle smoothieservice of juist een hele dag op de beursstand? Ze doen het allemaal! Neem een kijkje op hun website en neem contact met ze op. Veel smoothie plezier!