Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Horeca apparatuur van de beste kwaliteit

Wilt u op één plek al uw horeca apparatuur en meubilair kopen? Bestel uw benodigdheden dan online bij Horeca Megastore. Al sinds 1996 zijn zij specialist in het aanbieden van meubilair, keukenbenodigdheden, koelapparatuur en nog veel meer voor uw horecagelegenheid. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw restaurant, lunchroom of andere horecazaak? Dan heeft u een totaalpakket aan spullen nodig. Bij Horeca Megastore snappen ze dat het niet handig is om alles bij andere aanbieders aan te schaffen. Daarom hebben zij een totaalaanbod en bent u bij hen in één keer klaar. U heeft daarbij de keuze uit de meest toonaangevende merken.

Totaalaanbod aan apparatuur en meubilair

Bij dit bedrijf bestelt u alles wat u nodig heeft voor uw horecagelegenheid zoals grillplaten, ovens, snijmachines en magnetrons. Maar ook bestek, pannen, schalen, borden en snijplanken vindt u in hun assortiment. Naast de horeca apparatuur voor de keuken heeft u natuurlijk ook meubilair nodig. Hierbij kunt u kiezen uit diverse stoelen en tafels, maar ook uit accessoires zoals parasols, garderobes, verwarmingsapparatuur en tafel- en stoelhoezen. De benodigdheden zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Ook voor uw terras slaagt u bij hen gegarandeerd. Het meubilair is daarnaast ook nog eens stijlvol en kunt u afstemmen op uw interieur. Richt uw horecagelegenheid dus in met de benodigdheden van Horeca Megastore!

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Bestel uw horeca apparatuur en meubilair eenvoudig online en profiteer van de services. Zo worden de producten na bestelling zo snel mogelijk geleverd op de plaats van bestemming en krijgt u een garantie van minimaal een jaar. Alle producten zijn van de beste kwaliteit en koopt u tegen een voordelige prijs. Weet u niet precies welke apparatuur u nodig heeft of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Horeca Megastore. Hun gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.