Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

Schijn een lichtje op de e- cv.

Schijn een lichtje op de e- cv.

De overstap naar all- electric heeft nogal wat voeten in aarde. De een is al helemaal over, terwijl een ander slechts beren op de weg ziet verschijnen.

Maar, overstappen naar all electric wordt steeds populairder en gelukkig wordt het ons ook steeds makkelijker gemaakt door het groeiende aanbod elektrisch aangedreven apperatuur en veel hernieuwde kennis. Ook handig om te weten; het is wel degelijk mogelijk deze apparatuur on- line aan te schaffen… 

Een e- /elektrische CV’s bijvoorbeeld; deze ketels slijten nauwelijks, zullen niet vervuild raken door verbranding van gas én zijn ook nog eens onderhoudsarm. De kans op koolmonoxidevergiftiging is verleden tijd, de koolmonoxidemelder is niet mer nodig en ontsierende pijpen op het dak hoeft ook niet meer.

Verduurzamen is belangrijk dus laten we er ook de voordelen van in gaan zien. 
Bewust omgaan met het millieu is uiteraard niet alleen voor onszelf belangrijk, maar ook voor de generaties na ons. 

 

De voordelen van een elektrische CV opgesomd:

  • Zeer geluidsarm in gebruik. Helemaal vergeleken met een warmtepomp.
  • Gunstig geprijsd
  • Zo goed als onderhoudsvrij
  • Rookgasafvoer niet nodig
  • Geen CO2 vergiftiging, dus heel veilig in gebruik
  • De combinatie met een elektrische boiler of een doorstroomapparaat is perfect
  • Je bestaande radiatoren en/of vloerverwarming kun je gewoon laten zitten
  • Een gasketel is simpel om te wisselen door een elektrische variant.

 

 

 

On- line bestellen kan bij; elektrischeboiler.eu 

Zij verkopen ze al jaren dit soort elektrisch aangedreven apparatuur en zij zijn zeer enthousiast over de nieuwste modellen elektrische cv’s.

Elektrische cv’s zijn van de merken Elterm en DAT. Simpele techniek, maximale besparingen en lang comfort.
De CV’s zijn voor de verwarming van vloeren en radiatoren, een cv gebruik je dus niet voor je douche- en kraanwater. Hiervoor gebruik je een elektrische boiler, ook deze zijn te koop via elektrischeboiler.eu.

 

De elektrische CV’s zijn bedoelt voor zogenoemde spanningsloze niet modulerende thermostaten. Een eenvoudige analoge aan/uit termostaat dus. Deze kan voor een klein bedrag worden bijbesteld, evenals de vuilafscheider welke ervoor zorgt dat eventueel CV water niet in de A klasse pomp terecht komt.

Neem eens een kijkje op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu rij er gewoon eens heen, zodra dat weer kan, dan krijg je antwoord op al je vragen over de aanschaf en het gebruik van onder andere elektrische boilers, elektrische kachels, doorstroomapparaten, maar ook waterontharders en aanverwante artikelen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/