Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

De druk die de maatschappij op vrouwen uitoefent

Veel vrouwen vinden het lastig om te bepalen wat zij moeten zijn in de maatschappij. Nederland is een vooruitstrevend land en wij proberen empathie te tonen en ons bezig te houden met emancipatie. Het is toch nog lang niet zo dat iedereen in Nederland zich gelijk voelt. De vraag is of we dit ooit gaan bereiken, maar dit is een vraag die ik niet ga behandelen. Ook vrouwen merken toch nog steeds dat ze ondergewaardeerd worden in de maatschappij. De druk van sociale media stijgt en vooral vrouwen ondervinden een druk die dit op hen uitoefent.

Veel vrouwen worden de hele dag geconfronteerd met vrouwen die er uitzien als Kim Kardashian en Monica Geuze. Deze vrouwen posten foto’s op Instagram en Facebook waarop hun ‘perfecte’ lichaam te zien is. Als jij als jonge vrouw last hebt van onzekerheden dan kan het zijn dat deze foto’s dit versterken. Hoe kan je hier namelijk ooit tegen opboksen? Je voelt je toch een beetje geïntimideerd door deze mensen. 

Vrouwen hebben last van deze druk. Niet alleen vrouwen worden geconfronteerd met deze foto’s. Mannen worden ook dagelijks geconfronteerd met deze foto’s en onbewust is dit de maat waarmee zij meten gaan. Dit verhoogt de druk nog meer. Van vrouwen wordt verwacht dat ze een prachtig zandloper lichaam hebben. Het is dan ook niet vreemd dat vrouwen er steeds vaker voor kiezen om iets aan hun lichaam te veranderen. De technologie is heel goed ontwikkeld en cosmetische ingrepen kunnen heel professioneel worden uitgevoerd tegenwoordig. Dit soort ingrepen zorgen ervoor dat vrouwen zich beter voelen over zich zelf.

Ik begrijp dat mensen geaccepteerd willen worden hoe ze zijn. Maar als zo’n kleine ingreep je zoveel voordelen oplevert, waarom zou je dan niet de beste borstvergroting kliniek bezoeken. Online zijn heel veel borstvergroting aanbieding te vinden die jou kan helpen om het gewenste lichaam te krijgen.

http://faceland.nl/