Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

De nieuwste shampoo-merken van Nederland: Yari Green

Er zijn in Nederland al veel verschillende shampoo merken die dag in dag uit worden gebruikt. Iedereen wil namelijk het beste voor zijn of haar haren. Er is echter weer een nieuw shampoo merk van Nederland, namelijk Yari Green voor je haren. Een nieuw merk daar wil je natuurlijk ook alles over te weten komen. Misschien is het wel de meest geschikte shampoo voor jouw haar, daar kun je alleen achter komen door je er in te verdiepen en door het zelf te proberen.

Meer over de Yari Green shampoo

Je hebt bijvoorbeeld de Yari Green Curls Moisturizing Shampoo en dit is een sulfaatvrije en ook hydraterende shampoo. Deze is goed verrijkt met blauwe bes, avocado en granaatappel extracten. Het is goede shampoo die je hoofdhuid goed gaat reinigen en zo ook je haar heel goed kan voeden. Je haar kan zo zijn natuurlijke glans behouden en ook zijn textuur. Dankzij de shampoo wordt pluis sterk verminderd en ook haarbreuk wordt verminderd. Het is ook CG vriendelijk en daarom kan het ook voor jouw haar wel een interessante optie zijn.

 

Gebruik shampoo

Sommige mensen denken dat het zinvol is om je haar iedere dag te wassen, maar eigenlijk is het niet goed om je haar te vaak te wassen. Om de dag is iets wat meer mensen je zouden aanbevelen, maar je moet eigenlijk goed kijken naar je eigen haartype. Als je haar snel vet is, dan is het vaak zo dat je je haar ook sneller wilt wassen. Haar wat snel vet is kan sneller jeuk veroorzaken en moet voorkomen worden natuurlijk. Zoek daarom de juiste shampoo die bij jouw haartype past. Je hebt speciale shampoo voor krullend haar, maar ook voor vet haar of een ander haartype. Het is zinvol om ook na te gaan welke ingrediënten er in zitten, je kunt namelijk maar beter shampoo gebruiken die ook lekker fris ruikt en goed is voor je hoofdhuid.   

Productlijn Yari Green

Als je benieuwd bent naar de productlijn van Yari Green, dan kun je een kijkje nemen op https://www.myhairshop.nl/. Zeker interessant om een kijkje te nemen en wie weet kan het wat voor jouw haar betekenen. Iedereen heeft een eigen smaak en eigen wensen als het gaat om het gebruik van shampoo. Sommige mensen willen een shampoo en conditioner gebruiken, anderen liever alleen shampoo. Bekijk wat goed voelt voor jouw haar en wie weet kan de product lijn van Yari Green je haar nog meer laten stralen!

https://www.myhairshop.nl/