Bedrijventrefpunt
Financieel

Wat is de beste manier om te betalen voor vruchtbaarheidsbehandelingen?

Vruchtbaarheidsbehandelingen zijn vaak kostbaar en worden niet altijd door de verzekering gedekt. Bekijk enkele opties voor het betalen van zorgkosten.

Onvruchtbaarheid is een ongelooflijk veel voorkomend probleem in de Verenigde Staten, waarbij ongeveer 10% tot 15% van de paren problemen ondervindt bij het concipiëren en dragen van een kind te termijn. Helaas, hoewel onvruchtbaarheid gebruikelijk is, bieden veel soorten medische verzekeringen beperkte of geen dekking voor onvruchtbaarheid. Dit is een groot probleem omdat vruchtbaarheidsbehandelingen erg duur kunnen zijn.

Volgens de Journal of Fertilization kan intra-uteriene inseminatie (IUI) ongeveer € 500 tot € 1.500 per cyclus kosten, en dit wordt meestal beschouwd als een ” goedkope” vorm van vruchtbaarheidsbehandeling. De meer invasieve en effectievere in-vitrofertilisatie (IVF) heeft een prijskaartje van gemiddeld ongeveer € 12.400, inclusief medicijnen. Veel mensen hebben meerdere IUI- en IVF-cycli nodig voordat ze zwanger kunnen worden.

Als u een van de vele mensen bent die moeite heeft om een baby te krijgen, kan het een grote uitdaging zijn om uit te zoeken hoe u de kosten van uw vruchtbaarheidszorg kunt betalen. uitdaging. Dit betekent niet dat je je doel moet opgeven om een gezin te stichten. Hier zijn enkele van uw opties om te proberen uw vruchtbaarheid kosten gedekt te krijgen. Deze informatie is afkomstig van https://onlinekredieten.com/. Door deze link te volgen komt u bij uitgebreidere informatie terecht.

Vraag naar de financiering van klinieken

Veel vruchtbaarheidsklinieken zijn zich bewust van de hoge financiële last die onvruchtbaarheidsbehandelingen met zich meebrengen voor paren. Het is zelfs gebruikelijk dat grotere vruchtbaarheidsklinieken financiële adviseurs in dienst hebben om patiënten te helpen bij het vinden van manieren om de zorgkosten te dekken.

Sommige vruchtbaarheidsklinieken bieden financiële hulp als uw inkomen onder een bepaald bedrag ligt. drempel, terwijl anderen ofwel interne afbetalingsplannen aanbieden of samenwerken met financieringsmaatschappijen om het gemakkelijker te maken om een lening voor vruchtbaarheidsbehandelingen te krijgen. Hoewel u ervoor moet zorgen dat de rentetarieven en voorwaarden concurrerend zijn als u deze benadering volgt, kunt u het proces van het verkrijgen van financiering vereenvoudigen door financiering te krijgen via de kliniek die uw vruchtbaarheidsbehandelingen uitvoert.

Vruchtbaarheidsklinieken zijn ook beschikbaar bieden steeds vaker programma’s met gedeeld risico aan, waarmee u een hoger tarief vooraf kunt betalen in ruil voor de garantie van meerdere behandelingscycli en ten minste een gedeeltelijke terugbetaling aan het einde van het proces als u geen baby heeft.

Bijvoorbeeld met Shady Grove Fertility, dat behandelingen biedt in Washington, DC, Maryland en verschillende andere staten, kunt u een vast bedrag betalen voor maar liefst zes IVF- of donoreicycli, evenals extra ingevroren eicel overdrachten. Paren die na deze zes cycli geen baby mee naar huis nemen, krijgen hun geld volledig terug, minus de medicatiekosten.

Hoewel programma’s met gedeeld risico u meer kosten als u de eerste keer zwanger raakte, maken ze er ook meerdere cycli veel betaalbaarder.

Overweeg om hulp van familie te krijgen

Als u het zich niet kunt veroorloven om uit eigen zak te betalen voor vruchtbaarheidszorg, zijn uw gezinsleden misschien bereid om u een lening zonder rente of zelfs bereid zijn om de kosten van vruchtbaarheidsbehandelingen te delen.

Gezinsleden om geld vragen voor vruchtbaarheidsbehandelingen kan moeilijk zijn. U wilt misschien niet praten over uw problemen bij het concipiëren, of u kunt het gevoel hebben dat uw familie uw gewenste behandelplan niet zal begrijpen. In veel gevallen zijn naaste familieleden echter enthousiast en enthousiast om financiële hulp te bieden bij uw pogingen om een gezin te stichten. Op: https://geld-lenen-zonder-bkr.com/ vertellen wij hoe een steentje bijgedragen kan worden door uw familieleden. 

Als u gezinshulp zoekt, moet u van tevoren duidelijk maken dat er geen garanties voor succes zijn. bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Je moet er ook voor zorgen dat iedereen op één lijn zit met betrekking tot de vraag of het geld een geschenk of een lening is.

Gebruik een persoonlijke lening

Vruchtbaarheidsbehandelingen op een creditcard opladen is vaak een slecht idee omdat de kosten van deze behandelingen zo hoog zijn en creditcards doorgaans relatief hoge rentetarieven hebben. Hoewel u misschien in aanmerking kunt komen voor een kaart met een promotionele APR van 0%, is de kans groot dat u het saldo niet volledig kunt afbetalen tegen de tijd dat het promotietarief afloopt. Dit kan ertoe leiden dat u veel geld verschuldigd bent wanneer uw rentepercentage stijgt.

Een persoonlijke lening heeft daarentegen doorgaans een lager tarief dan een creditcard. Het heeft ook een vast aflossingsschema, dus er is geen twijfel over wanneer u precies schuldenvrij zult zijn. Bij veel persoonlijke kredietverstrekkers kunt u € 50.000 of meer lenen, dus u zou de behandelingen moeten kunnen betalen die u nodig heeft, zelfs als u besluit meer te betalen voor een programma met gedeeld risico.

U zult een goede kredietwaardigheid, een bewijs van inkomen en niet te veel andere schulden nodig hebben om een persoonlijke lening te krijgen. Als u er zelf niet in slaagt om in aanmerking te komen, kunt u mogelijk iemand die u vertrouwt vragen om voor u te ondertekenen. U hoeft zich ook niet te beperken tot het zoeken naar specifieke vruchtbaarheid leningen — u kunt persoonlijke lening fondsen gebruiken voor alles wat u maar wilt, zodat u bij veel verschillende kredietverstrekkers kunt rondkijken om een betaalbare lening voor uw behandeling te vinden.

Wat is voor u de beste manier om een vruchtbaarheidsbehandeling te betalen?

Als u een ziektekostenverzekering heeft, dekt uw verzekeraar idealiter ten minste een deel van uw testen en enkele van uw vruchtbaarheidsbehandelingen. Veel verzekeraars dekken bijvoorbeeld minimaal één IUI. Als u toegang heeft tot een ziektekostenverzekering die vruchtbaarheids dekking biedt, is dit de meest betaalbare manier om voor zorg te betalen. Als u op zoek bent naar uw eigen verzekeringsdekking en weet dat u in de toekomst mogelijk hulp nodig heeft bij het zwanger worden, probeer dan een plan te vinden dat de maximale dekking biedt voor vruchtbaarheidsbehandelingen.

Als u die niet heeft vruchtbaarheids dekking, moet u beslissen wat voor u geschikt is. Als het vragen van familie om hulp geen optie is, vergelijk dan de financiering van de kliniek met de kosten van een persoonlijke lening om de meest betaalbare financieringsbron te vinden. Zorg ervoor dat u tarieven, vergoedingen en voorwaarden vergelijkt, zodat u de beste algemene deal voor uw lening kunt krijgen en een lening kunt vinden die u zich kunt veroorloven, zodat uw dromen over een gezin kunnen uitkomen.

 

https://geld-lenen-zonder-bkr.com/lening/loopband-op-afbetaling/

Gerelateerde artikelen

Bedrijf verkopen via online platform

NO CURE NO PAY INCASSO

Autoschade Haaksbergen voor hulp onderweg